Kompanija Voli, 22 godine sa svojim potrošačima

Ono što će obilježiti tekuću godinu je otvaranje Logističko distributivnog centra i novog, adaptiranog objekta Naš diskont
215 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.07.2017. 07:25h

Juče je specijalnim popustima od 20% u najvećem Volijevom maloprodajnom objektu Super Voli, obilježeno 22 godine od osnivanja firme.

Skromni počeci se pamte po marketu u podgoričkom naselju Blok 5, sa svega 5 radnika. Sada, kompanija broji 2116 zaposlenih i predstavlja najveću crnogorsku firmu po broju radnika. Voli je sinonim uspješne trgovine, stabilnog rasta, biznisa zasnovanog na zdravim osnovama i poslodavca čijem zaposlenom plata nikada nije zakasnila. Lanac marketa je ove godine upotpunjen hipermarketom u Ulcinju.

Ono što će obilježiti tekuću godinu je otvaranje Logističko distributivnog centra i novog, adaptiranog objekta Naš diskont. Logističko distributivi centar, u neposrednoj blizini postojećeg je od velikog značaja ne samo za Voli i njegove potrošače, već i za cjelokupnu privrednu sliku naše zemlje. Od ovog ljeta u njemu će se vršiti otkup, pakeraj i plasman domaćih poljoprivrednih proizvoda. Poljoprivreni proizvođači su sa njim dobili mogućnost kontinuiranog otkupa i planiranja svoje proizvodnje.

Veliko interesovanje potrošača je izazvalo zatvaranje objekata Naš diskont u Podgorici, koji je pretstavljao omiljeno mjesto tgovine velikom broju građana Podgorice, ali i okolnih gradova, zahvaljujući svom low cost konceptu i najnižim cijenama u Crnoj Gori. Planirano je njegovo otvaranje na jesen i predstavljaće trgovački centar ne samo naše zemlje već i regionalno. U njemu će biti implementirano niz inovacija iz oblasi trgovine, donijeće sasvim novi stil, a zadržati svoju politiku najnižih cijena.

Pored fenomenalnih popusta, jučerašnji dan u Super Voliju je obilježilo i otvaranje restorana Bar49, čiji enterijer je osmislio tim arhitekata iz Milana.

Abijentalno sasvim novi koncept, modernih rješenja, enterijerskih rješenja i namještaja po kojem je prepoznatljiv milanski stil opremanja ugostiteljskih objekata. Bar 49 je osmišjen kao moderan biznis klub, a svojevrstan pečat su mu dale slike profesora i studenata Akademije umjetnosti na Cetinju.

Kada se spomene Voli, pra asocijacija sportske javnosti je KK Budućnost Voli. Ove godine, poseban fokus je na mladim igračima, ali i na školi košarke, tako da će Klub, više nego ikad do sada, predstavljaati promotera zdravih stilova života. Očekujemo uzbudljivu sezonu koju će obilježiti uspjesi mladih košarkaša i potvrditi njihovu odluku da umjesto inostranih klubova, odaberu Budućnost za svoj klub.

Galerija