Kuvajćani bi htjeli da grade u Budvi

Opštinu Budva posjetila je delegacija koju su činili izvršni direktori više kompanija iz Kuvajta i Crne Gore
94 pregleda 8 komentar(a)
Dragan Krapović, Kuvajćani, Foto: Vuk Lajović
Dragan Krapović, Kuvajćani, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 27.03.2017. 19:49h

Renomirani kuvajtski investitori spremni su da grade luksuzni hotelsko-kongresni centara u Budvi, jedan je od modela investiranja koji su na sastanku sa predstavnicima Oštine predočili investitori.

Opštinu Budva posjetila je delegacija koju su činili izvršni direktori više kompanija iz Kuvajta i Crne Gore.

Sastanku sa predsjednikom Draganom Krapovićem i potpredsjednicima Veselinom Markovićem i Mihailom Đurovićem prisustvovali su Nasser Alshaiji, direktor kompanije KEY Buildings, Ayad Abdulhameed Al-Homoud, izvršni direktor kompanije Al Dar National Real Estate, Abdulrahman A. Alhumoud, glavni menadžer kompanije Real Estate Investitor CO, Dharar Mulla kao i Edhem Pašić, bivši ambasador BiH u Kuvajtu, Obren Pavlović, direktor kompanije “Ornament” iz Herceg Novog i Nikola Novaković, direktor firme “Enforma” iz Kotora.

Krapović je upoznao goste sa mogućnostima ulaganja u Crnu Goru i opštinu Budva, posebno istakavši interes Opštine za privlačenjem renomiranih investitora usmjerenih na razvoj novih turističkih kapaciteta.

On je ukazao na povoljnu poresku politiku Crne Gore koja motiviše kako domaće tako i strane investitore da ulažu u izgradnju hotela visoke kategorije.

Bonus video: