Za odmor iz snova - Vijesti.me
SOHO GRUPA U POSJETI ISTANBULU

Za odmor iz snova

Nakon prezentacija održanih u Luksemburgu, Čikagu i Njujorku - kompleks Soho City uspješno je predstavljen i u - Istanbulu

U istanbulskom hotelu Ritz Carlton, sinoć je mnogobrojnim zainteresovanim građanima Istanbula, predstavljen stambeni kompleks u izgradnji po kojem će, uskoro, Bar ali i cijelo primorje biti prepoznatljivi.

Izgradnja ovog atraktivnog kompleksa odvija se pod okriljemn jedne od vodećih firmi u Crnoj Gori - Soho grupe iz Bara.

Pored pružanja osnovnih informacija o projektu, zainteresovanoj klijenteli, koja se u velikom broju odazvala pozivu, detaljno je predstavljena Crna Gora sa svim svojim različitostima i kontrastima, a posebno Bar, kao najperspektivniji grad za život i razvoj profesionalnih afiniteta. Ovaj epitet Bar posebno opravdava svojim prirodnim ljepotama, multikonfesionalnim i multinacionalnim skladom, sjajnim klimatskim uslovima, putnom infrastrukturom, poslovnim ambijentom, novoostvarenom ulogom u svijetu kruzinga i sve jačom turističkom ponudom.

Soho Grupa Istanbul
Soho Grupa Istanbul

Pored investitora, gospodina Rada Vujačića, koji je poželio dobrodošlicu prisutnima, ovaj događaj su upotpunili svojim prisustvom predstavnici turske Vlade, predstavnici grada Istanbula, počasni konzul Crne Gore u Turskoj prof. Akan Suver i veliki broj uglednih ljudi Istanbula. U svom izlaganju izvršni direktor grupe Ivan Krstajic, zahvalio se prisutnima i kazao da projekat ima punu podršku lokalnih vlasti i Vlade Crne Gore, a posebnu zahvalnost je iskazao lokanim medijima koji su se odazvali pozivu i uzeli aktivno učeše u promociji Crne Gore i projekta Soho City. Vazno je naglasiti da je za odličnu organizaciju zaslužan gospodin Senad Petović.

U svom obraćanju gospodin Rade Vujačić je posebnu pažnju posvetio prednostima ulaganja u Crnu Goru, kao najbrže rastuću turističku destinaciju na svijetu, ističući da je u pripremi Zakon o ekonomskom državljanstvu i ukazujući na mnoge druge pravne olakšice koje Crna Gora ima prema stranim investitorima.

Soho Grupa osnovana je 1987. godine i do sada se može pohvaliti sa pet velikih realizovanih projekata u Crnoj Gori ali i brojnim projektima u inostranstvu.

Novi stambeni kompleks koji će biti izgrađen na najatraktivnijoj lokaciji u Baru, obuhvataće dvije zgrade modernog izgleda sa ukupno 224 stambene jedinice površine od 33 do 245 m2, zatim park površine 20.000 m2, u čijem sklopu će se nalaziti dječije igralište, biciklistička staza, pješačka zona sa velikom fontanom u centru kao i zona za šetnju kućnih ljubimaca.

Soho Grupa Istanbul
Soho Grupa Istanbul

Obje zgrade u sklopu SOHO CITY kompleksa će imati prostrani hol, recepciju i službu obezbjeđenja. U prizemlju će se nalaziti i poslovni prostori: restorani, elitni butici, salon ljepote, fitness centar, supermarket premium klase, itd. Na krovu obje zgrade biće otvorene terase sa bazenima, prostorom za odmor i ljetnjim kuhinjama, koje će biti dostupne vlasnicima lux apartmana na poslednjem spratu u kompleksu.

Soho Grupa Istanbul
Soho Grupa Istanbul(Foto: sohocity.bar)

‘Sistematskim proučavanjem hotelskog tržišta, utvrdili smo da grad Bar ima veliki deficit hotelskog smještaja, pa povodom toga smo odlučili da jedan dio kompleksa preprojektujemo u hotel i ponudimo ga tržištu. Projekat hotela zauzima cijeli prvi sprat u Objektu 2, površine 1.354 m2, sa 28 soba (standard i lux apartmani), koji će biti opremljeni najsavremenijim sistemima pametnih soba, recepcijom, posebnim lift karticama za I sprat-hotel, buffet-restoranom sa prelijepim pogledom i otvorenim, prostranim terasama’, kažu u Soho grupi. Navode i da će hotel opravdati visoku kategorizaciju koja je planirana i tako zadovoljiti ukus i najizbirljivijeg gosta. Hotel se prodaje po principu ”ključ u ruke”, sa izvedenim svim završnim radovima, osim namještaja, koji je obaveza kupca i stila kojem teži.

Izgradnja je u toku, a završetak cjelokupnog projekta planiran je za oktobar 2019.godine.

Kako bi naše kupce svakodnevno obavjestavali o progresu projekta, kreirali smo LIVE STREAM - koji omogućava zaintersovanima online pristup i direktno praćenje izgradnje sa lica mjesta. (Youtube-Soho City Montenegro Live Stream)

Ukoliko i vi želite da pogledate ponudu naših stanova, više informacija možete dobiti OVDJE.

(PROMO)