Najbolje lige svijeta sad su na jednom mjestu

Najnovija ponuda za korisnike kablovske televizije, Inteneta i fiksne telefonije

2821 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kompanija MTEL je pripremila najnoviju ponudu za korisnike kablovske televizije, Inteneta i fiksne telefonije u kojoj korisnici dobijaju 50% popusta na pretplatu prvih 6 mjeseci, potom čak do 200 GB GRATIS mobilnog Interneta i preko 250 vrhunskih TV kanala uz mogućnost premotavanja do 7 dana unazad putem MOVE usluge. Za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu važna informacija je da se fudbal vratio kući. Na Arena kanalima mogu pratiti nacionalne fudbalske lige – Italije, Španije i Francuske, kao i klupska takmičenja - Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija.

Novi korisnici paketa BOX 2.1, BOX 2.2, BOX 3.1 i BOX 3.2 mogu da odaberu postpaid paket za mobilni Internet sa 50GB mjesečno uz pretplatu od 0 eura u prvih 12 mjeseci, dok je pretplata za preostalih 12 mjeseci 5,9 eura. Korisnici paketa BOX 4.1 dobijaju dodatnih 50GB mjesečno na mobilnom broju u okviru paketa, dok korisnici paketa BOX 4.2 i BOX 4.3 dobijaju dodatnih 200GB mjesečno.

Takođe, u sklopu ove kampanje korisnik može da izabere modem Huawei WiFi Router E5576-320 i to bez nadoknade za uz pakete BOX 2.2 i BOX 3.2. Za korisnike paketa BOX 2.1 i BOX 3.1 omogućena je kupovina ovog modema na rate i to od samo 2 eura mjesečno.

Ponuda važi u promotivnom periodu uz ugovor na 24 mjeseca.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u https://mtel.me/ kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: