U Kotoru otvorena nova poslovnica kompanije MTEL

"Ove godine proslavljamo 15 godina uspješnog poslovanja i kao lider na tržištu telekomunikacija odlučili smo da raznim poklonima obradujemo naše korisnike"

3905 pregleda 0 komentar(a)
Foto: MTEL
Foto: MTEL

U Kotoru je danas otvorena poslovnica kompanije MTEL na lokaciji u TC “Kamelija”.

"Od samog početka rada MTEL-a 2007. godine otvorili smo poslovnicu u Kotoru, jer je to značajan turisticki centar Crne Gore. Ali, od danas korisnici imaju nov prostor prilagođen njihovim savremenim potrebama, a i naši zaposleni jos ljepši prostor za rad. Ove godine proslavljamo 15 godina uspješnog poslovanja i kao lider na tržištu telekomunikacija odlučili smo da raznim poklonima obradujemo naše korisnike, tako da svi učestvuju u nagradnoj igri za najsavremenije telefone i automobil Renault Capture. Takođe konkursom "Zajedno ka vrhu" svakog mjeseca nagrađujemo po dvoje mladih kreativnih ljudi sa po 1000 eura. Posvećenim odnosom prema korisnicima, kao i stalnim inovacijama i ulaganjem u infrastrukturu i najnovije servise vjerujem da ćemo ostati telekomunikacioni lider u Crnoj Gori", rekla je izvršna direktorica MTEL-a Tatjana Mandić.

Na otvaranju je supervizor poslovnice u Kotoru Petar Strugar istakao da je svaki korisnik koji je došao u poslovnicu dobio prigodan poklon od MTEL-a.

"Prvih 10 podnosilaca zahtjeva za MBOX paket dobili su gratis Smart Home uslugu. Svaka prepaid dopuna izvršena u poslovnici vrijedi 15 odsto više i može da se koristi za slobodnu potrošnju. Svi podnosioci zahttjeva za uvođenje mSAT paketa satelitske televizije imaće prvih 12 mjeseci trajanja ugovora pretplatu od samo 1 euro mjesečno", rekao je Strugar.

Otvaranju je prisustvovao i menadžerski tim kompanije MTEL.