Milić: Danilovgrad zaslužuje da bude bolje mjesto za život

"Bjelopavlićka dolina predstavlja resurs koji treba valorizovati na održivim osnovama i dodatno ga učiniti privlačnim za investicije, uz istovremeno jačanje ekonomije grada kroz korišćenje brojnih potencijala za razvoj malog i srednjeg preduzetništva"
57 pregleda 5 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 09.12.2016. 11:07h

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Srđan Milić uputio je, u ime SNP-a i svoje lično ime, povodom 9. decembra – Dana opštine Danilovgrad i Dana oslobođenja grada, čestitke svim građanima Danilovgrada.

„Danilovgrad svojim geografskim položajem i prirodnim bogatstvima zaslužuje da bude bolje mjesto za život svih njegovih građana. Bjelopavlićka dolina predstavlja resurs koji treba valorizovati na održivim osnovama i dodatno ga učiniti privlačnim za investicije, uz istovremeno jačanje ekonomije grada kroz korišćenje brojnih potencijala za razvoj malog i srednjeg preduzetništva. Sve to upućuje na još veću odgovornost, ali i obavezu lokalne uprave i cijele administracije da traže adekvatne odgovore na brojne izazove, u interesu dobra svih građana Danilovgrada“, kaže se u čestitki Srđana Milića.

Bonus video: