Medojević: Dok je DPS na vlasti, na vlasti je i mafija, i Katnić je dio mafije

"DF je bio meta mafije pod rukovodstvom Đukanovića i Katnića. DF ima najveći interes da se montirani slučaj lažnog državnog udara rasvjetli do kraja. Mi znamo i ko je naredio i koji bivši ratni komandant sa ratišta u Hrvatskoj i BiH je pronašao špijune Sinđelica i Velimirovića da glume teroriste i optuže DF", kazao je Medojević
65 pregleda 57 komentar(a)
Nebojša Medojević
Nebojša Medojević
Ažurirano: 04.12.2016. 10:22h

Sve dok je DPS na vlasti, na vlasti je i mafija i građani će biti zabrinuti za bezbjednost svojih porodica jer će mafija biti zaštićena, istakao je danas predsjednik Pokreta za promjene (PzP) i funkcioner Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević.

"Od održavanja parlamenarnih izbora 16. oktobra, gdje je tužilac mafije Milivoje Katnić, odradio lažni teroristički napad i direktno uticao na rezultate izbora i spriječio poraz Mila Đukanovica, desila su se četiri teroristicka napada, na organizovan način i uz korišćenje eksplozivnih naprava razorne snage, Dok tužilac mafije montira lažne terorstičke napade i učestvuje u pokušajima likvidacije najjače opozicione grupacije i njenih lidera, po ulicama Podgorice, Cetinja, Bara, obračunavaju se ozbiljne terorističke organizacije. Tužilac mafije Katnić, veoma dobro zna ko stoji iza ovih terorstičkih napada, zna i ko su nalogodavci i ko su izvršioci. Ali činjenica da se radi o obračunu klanova unutar DPS terorističke organziacije, Katnića čini nesposobnim da radi svoj posao i da zaštiti pravni poredak, mir i bezbjednost gradjana Crne Gore. Katnić je nemoćan, jer je i sam preko svoga pobratima, sa kojim je pomješao krv i vođe Klana iz Granda, dio kriminalnih organizacija i obračuna", istakao je Medojević.

On je dodao da se moćni narko karteli pred Katnićevim očima, obračunavaju skoro svakog dana, dok "Katnić komunicira sa Markom Kraljevićem i ostalim junacima pretkosovskog cilusa, lično hapsi nedužne turiste iz Srbije i traži hapšenje lidera DF, na osnovu iskaza ubica, psihijatrijskih bolesnika, narkomana i saradnika srpske i crnogorske službe".

"DF je bio meta mafije pod rukovodstvom Đukanovića i Katnića. DF ima najveći interes da se montirani slučaj lažnog državnog udara rasvjetli do kraja. Mi znamo i ko je naredio i koji bivši ratni komandant sa ratišta u Hrvatskoj i BiH je pronašao špijune Sinđelica i Velimirovića da glume teroriste i optuže DF", kazao je Medojević.

On je rekao i da građani Crne Gore od Katnića traže akciju protiv mafije.

"Ali Katnić je i sam dio mafije i od tih akcija neće biti ništa. On je, kao dio klana iz Granda, sada u vrlo teškoj poziciji, jer je Mojkovački klan preuzeo Vladu, pa će morati da opravda novac koji je u njega uložen, da uhapsi Markovića i Veselina Veljovića i očisti prostor za svog pobratima. DF još jendom ponavlja da je organizovani kriminal u Crnoj Gori, političkog porijekla i da samo nova Vlada bez DPS-a može da prekine te veze mafije i države i pokerne ozbiljnu i efikasnu kampanju protiv mafije. Na opoziciji je odgovrnost, da ostane jedinstvena i da bojkotom lažnog Katnićevog Parlamenta i vaninstitucionalnim formama otpora i protesta produbi političku krizu i dovede do formiranja prelazne vlade koja će sprovesti nuzne reforme izbornog sistema i organizovati prve fer i slobodne izbore u Crnoj Gori. Crna Gora je pred izborom. Mi ili on. Crna Gora ili DPS. Neko neće preživjeti", zaključio je Medojević.

Bonus video: