DF uputio svim ambasadama izvještaj o izbornim neregularnostima

U pratećem pismu, između ostalog navedeno je da se nakon 24. oktobra 2015. godine, Demokratski front, jasno profilisao kao tvrda opoziciona grupacija koja ne želi nikakve pregovore i aranžmane sa "korumpiranim i kriminalnilizovanim DPS-om", i da je postao predmet pritisaka i prljavih političkih igara vlasti
23 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Savo Prelević
Demokratski front, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.11.2016. 12:50h

Predsjedništvo Demokratskog Fronta uputilo je danas svim ambasadama i međunarodnim organizacijama sa sjedištem u Crnoj Gori izvještaj o izbornim neregularnostima prikupljenim na dan i uoči parlamentarnih izbora 2016 godine.

U pratećem pismu, između ostalog navedeno je da se nakon 24. oktobra 2015. godine, Demokratski front, jasno profilisao kao tvrda opoziciona grupacija koja ne želi nikakve pregovore i aranžmane sa "korumpiranim i kriminalnilizovanim DPS-om", i da je postao predmet pritisaka i prljavih političkih igara vlasti.

''Pravo na slobodne i fer izbore je fundamentalno evropsko političko pravo, i apelujemo da nam pomognete da te neupitne standarde uspješno primjenimo i u našoj zemlji koja nije smjenila demokratskim putem vlast već punih 70 godina, a posljednji događaji koje smo opisali u ovom izvještaju nesumnjivo uvode crnu Goru u otvorenu diktaturu',' navodi se u pismu.

Bonus video: