ANALIZIRALI REZULTATE IZBORA

Demos: Neophodno inteziviranje političko organizacionog djelovanja

Odvojeno je razmatran izvještaj o učešću predstavnika Demosa angažovanih po Lex specijalis-u u Vladi izbornog povjerenja
5 komentar(a)
Demos, Demos logo
Demos, Demos logo
Ažurirano: 07.02.2019. 23:11h

Glavni odbor Demosa se upoznao i analizirao više informacija o proteklim izborima koje su prethodno razmatrali Predsjedništvo i Izvršni odbor stranke, saopšteno je iz te partije.

Analizirani su izvještaj o povredama izbornih prava i slobode građana na izborima 16. oktobra kao i finansijski izvještaj koalicije Ključ koji je predat Agenciji za sprječavanje korupcije.

Odvojeno je razmatran izvještaj o učešću predstavnika Demosa angažovanih po Lex specijalis-u u Vladi izbornog povjerenja.

Na Glavnom odboru su posebno analizirani rezultati i svi aspekti izbora 16. oktobra kao i pravci daljeg djelovanja Demosa.

"Ukazano je na neophodnost inteziviranja političko organizacionog djelovanja Demosa u narodnom periodu a u kontekstu sve dublje krize u zemlji i pokušaja konstituisanja i funkcionisanja vlasti na bazi neregularnih izbornih rezultata, koji su ovoga puta ostvareni i efektom objavljenog državnog udara tokom izbornog dana", navodi se u saopštenju.

Konstatovano je da Demos nakon jedne i po godine postojanja, a sada institualizacijom nakon izbornih rezultata, ostvaruje uslove za dalji rad u svim segmentima svog djelovanja.

Preporučujemo za Vas