U zanosu: Pogledajte kako Škrelja igra kod Redže

“Moj komentar je da nemam komentar na to što 'Vijesti' u kontinuitetu prate šta ja radim,” kazao je Škrelja na pitanje zašto je slavlje DPS-a održano u lokalu biznismena koji je pravosnažno osuđen
396 pregleda 53 komentar(a)
Luiđ Škrelja, Foto: Screenshot
Luiđ Škrelja, Foto: Screenshot
Ažurirano: 05.11.2016. 07:34h

Izborni uspjeh vladajuće partije na izborima 16.oktobra, poslanik DPS-a Ljuiđ Škrelja proslavio je u restoranu Dajmond u centru Ulcinja, čiji je vlasnik kontroverzni biznismen Mujo Redža.

Video-snimak, na kome se vidi Škrelja kako u izbornoj noći stoji na fotelji separea i veseli se uz pjesmu u kojoj se slavi Crna Gora, objavila je aktivistkinja Demokratskog fronta Iva Bajković na svom Fejsbuk profilu.

Od uvođenja višestranačja, DPS je 16.oktobra osvojio najviše glasova u Ulcinju, ostavivši daleko iza sebe albanske nacionalne partije.

“Moj komentar je da nemam komentar na to što 'Vijesti' u kontinuitetu prate šta ja radim,” kazao je Škrelja na pitanje zašto je slavlje DPS-a održano u lokalu biznismena koji je pravosnažno osuđen zbog krivičnog djela prevare, divlje gradnje i kome je prije nekoliko dana ispred zgrade kompanije zapaljen automobil.

Bajković tvrdi da je “slavlje u restoranu platio upravo Redža".

Fotografija poslanika DPS-a, kako se u septembru 2013. kupa obučen u bazenu, na zabavi u Ulcinju izazvala je pažnju javnosti. Jer, prema pisanju portala visit-ulcinj.com, na istoj zabavi, gdje je bio i vrh ulcinjskog DPS-a, pojavio je Hajdar Cufaj, koji se dovodi u vezu sa sumnjivim poslovima na Kosovu i Crnoj Gori.

Škrelja je prošle godine snimljen kako odmara na skupocjenoj jahti, koja je kasnije izgorjela nedaleko od obale.

Bonus video: