Brajović: Od SD-a zavisi buduća vlast, formiranje što prije

"Mi smo jedini prije izbora u Platformi o formiranju buduće razvojne većine, sa kojom smo upoznali javnost, istakli da smo otvoreni za razgovore samo sa onima koji su privrženi Crnoj Gori i njenim evropskim i evroatlanstkim vrijednostima"
10 komentar(a)
Ivan Brajović
Ivan Brajović
Ažurirano: 24.10.2016. 14:10h

Socijaldemokrate će dati puni doprinos da razgovori o formiranju buduće vlasti u najkraćem roku budu uspješno završeni, kako bi stabilna većina koja postoji u našem Palramentu stvorila pretpostavke za brzi nastavak započetog evroatlantskog puta, ali i dosljednu posvećenost poboljšanju kvaliteta života svakog građanina Crne Gore, izjavio je Ivan Brajović, predsjednik SD-a.

"Mi smo jedini prije izbora u Platformi o formiranju buduće razvojne većine, sa kojom smo upoznali javnost, istakli da smo otvoreni za razgovore samo sa onima koji su privrženi Crnoj Gori i njenim evropskim i evroatlanstkim vrijednostima. Našoj državi nakon izbora treba politika stabilnost. To što i od SD-a buduća vlast zavisi je najbolji garant daće ta stabilnost u narednom četvorogodišnjem periodu zaista i biti ostvarena", rekao je Brajović.

Brajović je zaključuje da će u period pregovora o stvaranju vlasti iskoristiti poziciju kontrolora kako bi organi radili punom parom.

"Kao partija koja njeguje drugačiju političku kulturu, smatramo da je period koji pamtimo po dnevno-političkim svađama iza nas. Strateški važnu poziciju kontrolora vlasti koju su nam građani svojim glasovima dodijelili, koristićemo da dosljedno insistiramo na strateškim politikama i konkretnim rješenjima od kojih jedino naši građani imaju koristi", zaključio je Brajović.

Bonus video: