HGI: Ne glasaju nas samo Hrvati

“Takođe, građanski koncept je sadržan u samom nazivu stranke, a samo oni malobrojni maliciozni i zluradi isključivo u imenu HGI vide samo H”, naveli su iz HGI
92 pregleda 28 komentar(a)
HGI, Hrvatska građanska inicijativa
HGI, Hrvatska građanska inicijativa
Ažurirano: 20.10.2016. 12:08h

Podsjećamo “analitičare” da značajan broj Hrvata glasa za druge političke subjekte, te nije objašnjivo zašto ih toliko boli što građani drugih nacionalnosti glasaju za HGI, naveli su iz te partije u reagovanju na tekst “HGI glasali u Rožajama, Beranama, Pljevljima”.

“Nepoznatim kreatorima analize poručujemo da je rast biračkog tijela HGI-ja i postignuti uspjeh isključivo rezultat dobro organizovane kampanje i izbornog programa koji je prepoznat kod građana kao realan i ostvarljiv. Hrvatska građanska inicijativa još jednom zahvaljuje svim građanima Crne Gore koji su nam dali podršku na upravo završenim izborima”, naveli su iz partije Marije Vučinović.

Naziv kampanje Hrvatsko srce za Crnu Goru, navode iz HGI, nedvosmisleno je poslao poruku da u našoj državi ima mjesta za svakog građanina bez obzira na nacionalnost.

“Takođe, građanski koncept je sadržan u samom nazivu stranke, a samo oni malobrojni maliciozni i zluradi isključivo u imenu HGI vide samo H”, naveli su iz HGI.

Bonus video: