SDP: Zašto se FIlip III Vujanović nije oglasio povodom državnog udara?

"Danas, kada smo preživjeli državni udar, treba da objasnite građanima ko stoji iza njega? Zašto se predsjednik Filip III Vujanović nije oglasio povodom državnog udara?"
34 komentar(a)
SDP država svima
SDP država svima
Ažurirano: 18.10.2016. 16:16h

Kampanja je završena, pa možete prestati sa ponavljanjem gluposti čiji je jedini cilj prepadanje građana, posebno manjinskih naroda koje ste u kampanji ucjenjivali, a čijoj se podršci danas nadate, saopšteno je iz SDP-a.

"Danas, kada smo preživjeli državni udar, treba da objasnite građanima ko stoji iza njega? Zašto se predsjednik Filip III Vujanović nije oglasio povodom državnog udara? Kako to da predsjednik vlade o državnom udaru i pokušaju sopstvenog hapšenja saznaje "iz medija"? Kako ministar unutrašnjih poslova ne zna ništa o državnom udaru? Kada ćete pokrenuti postupak protiv rukovodstva EKIP-a koje je prekinulo komunikacije u sred državnog udara?", piše u saopštenju te stranke.

Oni su nastavili sa pitanjima koja su bila postavljanja za vrijeme, ali i nakon izbornog dana.

"Ko su ljudi koji na videosnimcima tvrde da za vas kupuju glasove? Ako vam podmeću treba da odgovaraju, ako za vas kupuju glasove treba da odgovarate zajedno. Kada će direktor policije, jedini informisani o državnom udaru, tražiti rokovnik predsjednici Opštine Gusinje? Udar na ustavno pravo građana da slobodno biraju je izveo DPS. Ko je pokušao državni udar ili ga simulirao zbog izbornog procesa moraće se odgovoriti u narednim danima. I taj će morati da odgovara, ko god bio. Bez obzira da li ga finansira crnogorski ili ruski kriminal. Za državni udar će neko morati da odgovara, bilo da je državnim udarom pokušao da preuzme ili da sačuva vlast. Građani očekuju punu istinu i od te priče ne možete pobjeći", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: