Demokrate Budva: Kriminalci pritiskaju građane da glasaju DPS, Kuljača se zaključao

"Ovo im neće proći. Pozivamo građane Crne Gore da masovno izađu na birališta i mirnim putem, sa olovkom u ruci, onako kako je to svojstveno svim savremenim evropskim državama, smijenimo ovu odnarođenu vlast. Mirna tranzicija vlasti nema alternativu", piše u saopštenju Demokrata
121 pregleda 9 komentar(a)
Dragan Krapović, Foto: Printscreen
Dragan Krapović, Foto: Printscreen
Ažurirano: 16.10.2016. 16:08h

Nosilac izborne liste Demokratske Crne Gore u Budvi, Dragan Krapović, sa saradnicima, ušao je danas u Hotel "Belvi", gdje se nalazio jedan od izbornih štabova Demokratske partije socijalista (DPS), saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

"Lica koja obezbjeđuju svjedoka saradnika Rajka Kuljaču, obezbjeđivala su i taj objekat, u kojem se u jednoj od soba nalazio i Rajko Kuljača, koji se odmah zaključao. U toj grupi nalazio se i njegov rođak Vojo Kuljača. Navedena organizovana kriminalna grupa u ovom hotelu vodila je evidenciju birača koji nijesu izašli na izbore, vršila pritisak na birače da izađu na izbore i glasaju DPS, dijelila novac biračima da glasaju za DPS", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz ove partije navode i da su snimili ovaj događaj.

"Ovo im neće proći. Pozivamo građane Crne Gore da masovno izađu na birališta i mirnim putem, sa olovkom u ruci, onako kako je to svojstveno svim savremenim evropskim državama, smijenimo ovu odnarođenu vlast. Mirna tranzicija vlasti nema alternativu", piše u saopštenju Demokrata.

Bonus video: