"Medojeviću ni sufleri ne pomažu, jasna je pomoć spolja"

"Međutim, ni sufliranje izraelskog i drugih stranih eksperata koje je platio ruskim parama, nije mu pomoglo da popravi imidž šarlatana i gubitnika. Zaštitnika siromaha, koji im ne odvaja od svojih miliona, valjda da ih ne bi uvrijedio. Zato im on pomaže tako što im daje pare na zelenašku kamatu"
63 komentar(a)
DPS, Sigurnim korakom, Foto: Facebook/DPS
DPS, Sigurnim korakom, Foto: Facebook/DPS
Ažurirano: 14.10.2016. 12:34h

Crnogorski građani dobro znaju ko je Nebojša Medojević. Ali, on uvijek iznenadi, njegovim izmišljotina, bezobrazlucima i uvredama nikad kraja, saopšteno je iz tabora DPS-a nakon debate koja se vodila na TV Vijesti kod Petra Komnenića osvrnuvši se na učešće člana Demokratskog fronta.

"Oni koji su ga sinoć poslali u debatu „Izbori“ na TV Vijesti, dobro su proučili njegov profil, očigledno mu znaju mnoge mane. Zato su ga brenzali koliko su mogli da ne iskuči iz zadate šeme. Ovoga puta Medo nije naučio kako treba priču osmišljenu vani. Zbog toga se obraćao direktno u kameru, s mobilnim telefonom u rukama, računajući da to neće primijetiti sagovornici, domaćin emisije, i gledaoci. Naime, očigledan nedostatak argumenata natjerao ga je na panični potez da usred emisije – bezobzirno i drsko – zatraži telefonom pomoć spolja, što je karakteristično za savez koji predstavlja. Jer, ta se družina inače oslanjanja na spoljne izvore i instrukcije", saopšteno je iz te stranke.

Oni navode takođe da je Medojević imao "suflera" u toku emisije.

"Međutim, ni sufliranje izraelskog i drugih stranih eksperata koje je platio ruskim parama, nije mu pomoglo da popravi imidž šarlatana i gubitnika. Zaštitnika siromaha, koji im ne odvaja od svojih miliona, valjda da ih ne bi uvrijedio. Zato im on pomaže tako što im daje pare na zelenašku kamatu. Sinoćna emisija je pokazala da ni najveći Frontovi manipulatori ne mogu i ne smiju bez simultanih instrukcija. Svojih stavova inače nemaju. To potvrđuje tezu na koju od početka ukazujemo javnosti, da je cijela njihova kampanja orkestrirana spolja, a oni puke marionete koje izvršavaju precizno utvrđene zadatke. Sufleri bez kojih Medojević u emisiji nije mogao, a ni smio da se pojavi pred auditorijumom, očigledno su naredili ovom „stručnjaku“ da diskretno koristi telefon, što se vidi na televizijskom snimku koji prilažemo, i na taj način potvrdio sve naše sumnje", saopšteno je.

U sličnom tonu prošao je i nastavak saopštenju u kojem se ističe da će državni organi odgovorno postupati do i za vrijeme izbora.

"Ovo korespondira i sa otvorenim najavama čelnika DF o ponašanju na dan izbora, na koje smo ranije ukazali. Dio akcija koje planiraju, kao što je ''presvlačenje dresova'', 11. oktobra je na presu saopštio Nebojša Medojević. Naravno, nastojeći da njihove namjere zakamuflira optužbama na račun DPS. Kao što mu je odmah i odgovoreno, Demokratska partija socijalista će se zalagati da svi državni organi do kraja odgovorno rade svoj posao do izbora i na dan njihovog sprovođenja, i da svi vinovnici budu blagovremeno i adekvatno sankcionisani. Ne isključuju se ni druge nečasne radnje, kao što je pokušaj falsifikovanja biračkih listića, ili čak ličnih dokumenata, s namjerom da se to pripiše vlasti i Demokratskoj partiji socijalista. I to je u svojoj izjavi tog dana praktično najavio Nebojša Medojević", kažu iz DPS-a.

Iz DPS-a su pozvali ostalu opoziciju da se zapita kakvu bi saradnju imala sa Demokratskim frontom.

Javnost je vidjela da je Medojević u maniru naučne fantastike, pokušao da prevari i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića. Vjerujemo da je on, kao iskusan pravnik, sagledao sva lica Nebojše Medojevića i DF. I da će formirati predmet i povodom njihove zvanične najave da su spremni da finansiraju dolazak studenata izvan Crne Gore na glasanje. Zapitaju li se ikada njegovi potencijalni partneri Lekić, Bečić i Krivokapić šta im se sve iz Fronta sprema uoči pompezno najavljenog ujedinjenja, u koje ni jedni, ni drugi ne vjeruju", zaključeno je.

Bonus video: