DPS Kolašin: Nakon izbora nesposobna družina će pući po svim šavovima

"Ipak, blizu je dan kada će građani Kolašina na pravi način odgovoriti Novoj srpskoj demokratiji, Pokretu za promjene,SNP-u, Demosu, Demokratama i komandujućem SDP-u", zaključuje se u saopštenju OO DPS
15 komentar(a)
Kolašin grad, Foto: Wikipedia Commons
Kolašin grad, Foto: Wikipedia Commons
Ažurirano: 12.10.2016. 10:28h

Kolašin je jedini grad u Crnoj Gori u kojem se pokazuje kako bi vlast obavljali Demokratski front (DF) i koalicija "Ključ" sa Socijaldemokratskom partijom (SDP) kao supervizorom, pa su građani tokom minule dvije godine mogli da vide domete nesposobnih i ostrašćenih. To su saopštili iz kolašinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), i tvrde da "nakon debakla kojeg će doživjeti u nedjelju 16. oktobra, nesposobna družina će pući po svim šavovima tako da Kolašinu brzo predstoje vanredni lokalni izbori u kojima će se vlast vratiti građanima a Kolašin – Kolašincima."

Lokalna uprava, tvrde u OO DPS, za dvije godine nije dovela ni jednog investitora u Kolašin.

"Nijesu doveli investitore i investicije, ali su zato uspjeli da otjeraju stotine Kolašinaca iz svog grada selektivnim otkazima koje su u lokalnoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama davali političkim neistomišljenicima. Kao što su iz Kolašina otjerali Kolašince, tako bi iz Crne Gore otjerali Crnogorce kad bi ih zapalo i kada bi im građani to dozvolili“, tvrde u OO DPS.

Prema njihovim riječima, "brojne sramote su doživjeli građani Kolašina od lokalne vlasti u kojoj DF i SNP igraju onako kako SDP kaže." Iz te partije podsjećaju da je, kako tvrde, "Kolašin dvije godine za Dan opštine bio blokiran policijskim patrolama."

"Umjesto svečane atmosfere, lokalno rukovodstvo je stvorilo atmosferu Bejruta i time građanima čestitalo Dan opštine. Ipak, blizu je dan kada će građani Kolašina na pravi način odgovoriti Novoj srpskoj demokratiji, Pokretu za promjene,SNP-u, Demosu, Demokratama i komandujućem SDP-u", zaključuje se u saopštenju OO DPS.

Bonus video: