Posjeta Demokrata Glavnom gradu: Zabilježena najveća podrška našem političkom subjektu

U saopštenju se dodaje da je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić u društvu određenog broja funkcionera na državnom i lokalnom nivou, bio u posjeti pijaci
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.10.2016. 09:25h

Članovi Mladih demokrata obišli su juče, u okviru trećeg prstena kampanje gradska naselje Zabjelo, 19. decmbar i Pobrežje, saopšteno je iz ove partije

"Demokrate su i juče bile u posjeti Glavnom gradu. Ovog puta, tim Demokrata, predvođen predsjednikom i nosiocem liste Demokrata na nedjeljnim izborima, mr Aleksom Bečićem, obišao je gradska naselja Zabjelo, 19. decembar i Pobrežje. Članovi Mladih demokrata obišli su juče, u okviru trećeg prstena kampanje, 7.000 domaćinstava na području pomenutih naselja. Podrška koja je tom prilikom zabilježena potvrda je riječi predsjednika Demokratske Crne Gore da će Demokrate biti najprijatnije iznenađenje predstojećih izbora" navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić u društvu određenog broja funkcionera na državnom i lokalnom nivou, bio u posjeti pijaci.

"U okviru popularnog „Gintaša“, vođeni su najiskreniji razgovori i zabilježena je najveća podrška našem političkom subjektu. Juče skoro da ne postoji osoba koja se na pijaci zadesila u trenutku dok su Demokrate bile u obilasku te lokacije, a da nije makar stiskom ruke ili u kratkom razgovoru pružila iskrenu podršku ideji i ciljevima iz programa Demokrata", saopšteno je iz ove partije.

Demokrate će večeras u Podgorici održati završnu konvenciju.

"Demokrate će večeras u Podgorici, u 19h, u staroj zgradi Vlade, održati završnu Pobjedničku konvenciju. Biće to prilika da se svi uvjere da su Podgoričanke i Podgoričani odlučili da 16. oktobra zaokruže broj 8 i ovu odnarođenu vlast pošalju u političku prošlost. Demokrate su najčistiji izbor za to", zaključeno je u saopštenju.

Galerija

Bonus video: