Brajović: Odličan rezultat SD-a garant pobjede nad antidržavnim aspiracijama opozicije

"Antidržavna politika vječite opozicije, koju smo pobijedili na referendumu 2006. godine, kao i novokomponovana opozicija koja je odlutala u njihov zagrljaj svjesno udaraju u temelje integriteta i suvereniteta Crne Gore", rekao je Brajović
27 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Luka Zeković
Ivan Brajović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.10.2016. 14:44h

Dosljedna politika Socijaldemokrata (SD) i odličan rezultat koji će ta stranka ostvariti na izborima, garant je konačne pobjede politike stabilne budućnosti Crne Gore nad antidržavnim aspiracijama opozicije, poručio je njen predsjednik, Ivan Brajović.

Kako je kazao, za SD je opasna kako antidržavna politika opozicije, tako i pogrešan model ekonomskog razvoja.

"Antidržavna politika vječite opozicije, koju smo pobijedili na referendumu 2006. godine, kao i novokomponovana opozicija koja je odlutala u njihov zagrljaj svjesno udaraju u temelje integriteta i suvereniteta Crne Gore", rekao je Brajović.

Sa druge strane, dodao je on, pogrešan model ekonomskog razvoja može od Crne Gore napraviti državu malog broja ekstremno bogatih i velikog broj siromašnih ljudi i time suštinski ugroziti opstanak naše države.

"Dosljedna politika Socijaldemokrata i odličan rezultat koji ćemo ostvariti na ovim izborima je garant konačne pobjede politike stabilne budućnosti Crne Gore nad antidržavnim aspiracijama opozicije«, ocijenio je Brajović.

Prema njegovim riječima, domaćinsko ponašanje u ekonomiji i pravedniji model razvoja, na kojem će čvrsto insistirati u budućoj vlasti, garant je prosperitetnog, pravednog i solidarnog društva u kojem će svi građani Crne Gore moći pristojno da žive od svog rada.

"Socijaldemokratama Crna Gora može vjerovati, zato što smo uvijek bili dosljedni i iskreni čuvari vitalnih interesa naše države", zaključio je Brajović.

Bonus video: