Ovo je dokaz da DPS gubi na izborima

Fenomenalna atmosfera i prepuni Sportski centar na skupu DF-a u Nikšiću poslali su Đukanoviću i DPS-u jasnu poruku da će izgubiti na izborima 16. oktobra
71 pregleda 294 komentar(a)
Ažurirano: 10.10.2016. 12:50h

U nikšićkom Sportskom centru 9.10. održan najveći politički skup ikada održan na tom mjestu. Demokratski front je u prepunoj sali u sjajnoj atmosferi jasno crnogorskoj javnosti poslao poruku da je DPS politička prošlost.

Činjenica da su se u prethodnim danima i Demokrate i Ključ pridružili inicijativi Demokratskog fronta, i složili se sa 3 osnovna principa koje je DF postavio (Vlada bez DPS-a i Mila Đukanovića; o učlanjenju u NATO će se odlučivati na referendumu; niko nakon izbora neće imati imunitet od suočavanja sa pravdom) pobjedničku atmosferu na skupu su učinili još boljom.

Sa skupa u Nikšiću je upućena i dobrodošlica Demokratama i Ključu u svenarodni front protiv režima Mila Đukanovića, poslata je poruka pomirenja i uvjeravanja građana da će DF i opozicija toliko ubjedljivo pobijediti DPS na izborima, da Đukanović neće imati izbora osim da prizna poraz!

Nikšićani koji su pristizali u Sportski centar još od 18h (skup počeo u 19h) iz sveg glasa su pjevali "Gotov je", ulice su bile ispunjenje plavim majicama DF-ovih aktivista sa natpisom "Mi ili on" i "Da radi Crna Gora", i svima je bilo jasno se 16. oktobra završava pogubna vladavina Mila Đukanovića i njegove družine...

Pogledajte veličanstvene kadrove iz prepunog Sportskog centra u Nikšiću, sa velikog pobjedničkog skupa izborne liste "Demokratski Front - Mi ili on"!

Promo sadržaj

Galerija