DF: Ukinućemo ANB, dosta je bilo špijuna

"Кrao je Milo više od Marovića. Ukrao je Milo u jednom danu više nego Marović", istakao je Кnežević i dodao da je DPS takva partija da su njihovi funkcioneri više kod državnih tužilaca nego u svojim kućama kod svojih žena i djece
80 pregleda 159 komentar(a)
DF Budva, Foto: Demokratski front
DF Budva, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 06.10.2016. 08:33h

Demokratski front poručio je sinoć na skupu u Budvi da DPS gubi parlamentarne izbore, kao i i lokalne izbore u toj opštini.

Čelnici DF su u Mediteranskom sportskom centru poručili da će Budva 16. oktobra dobiti novu vlast, na čelu sa kandidatom DF-a, Markom Batom Carevićem.

Carević je kazao da je Budva doživjela katastrofalno posrnuće.

"Zato imamo obavezu da izađemo na izbore, da pokažemo da imamo snage i da se ne plašimo. Mi se nikada nismo plašili. Onaj ko me zna, zna da se ja ne povlačim i da nijesam neko ko voli da gubi'", poručio je Carević.

On je kazao da će nakon će nakon pobjede DF-a morati mnogo da se radi u Budvi, i da će za sve biti posla.

"Naročito ćemo da vodimo računa o mladima i o onima koji su najviše patili za vrijeme ovih nesrećnih tranzicija", poručio je Carević.

Član predsjedništva DF Andrija Mandić kazao je da su tužna lica i poluprazna sala na skupu DPS-a u Budvi dokaz da ta partija gubi izbore u ovom gradu, ali i u čitavoj Crnoj Gori.

"Nama je pobjeda na dohvat ruke, ali se oni spremaju da pokradu i ove izbore i zato moramo da budemo organizovani. Možemo da ih zaustavimo, imamo snage ali moramo da radimo", rekao je Mandić.

On je istakao da se DPS-u bliži kraj i da građani Crne Gore to znaju, jer građani žele da Crna Gora radi.

"Budva je teško opljačkana, ukradeno je preko 500 miliona evra, ali ne samo Budva već i Podgorica i Boka, pa možete zamisliti kolika je to svota novca. Moramo oduzeti imovinu kriminalcima iz lopovske družine Mila Đukanovića. Mi imamo najbolji program, koji ćemo početi da sprovodimo odmah nakon pobjede 16. oktobra, mi želimo da Crna Gora radi", kazao je Mandić.

Član predsjedništva DF Nebojša Medojević, kazao je da će Đukanović vratiti svaki cent koji je krao i da će završiti iza rešetaka.

"Nema te rupe na svijetu u koju će se sakriti a da ga mi ne nađemo. Diktatori su padali kada se omladina digne. Tako i Milo zna da mu je isteklo vrijeme", istakao je Medojević, i naglasio da nije svaki član DPS-a lopov, ali je svaki lopov član DPS-a.

Medojević je istakao da će DF ukinuti Agenciju za nacionalnu bezbjednost, otvoriti tajne dosijee i objaviti spiskove špijuna.

"Dosta je bilo špijuna, hoćemo slobodu", zaključio je Medojević.

Član predsjedništva DF Milan Кnežević je rekao da se u Budvi ukralo preko 500 miliona eura, a mnogo više u cijeloj Crnoj Gori.

"Кrao je Milo više od Marovića. Ukrao je Milo u jednom danu više nego Marović", istakao je Кnežević i dodao da je DPS takva partija da su njihovi funkcioneri više kod državnih tužilaca nego u svojim kućama kod svojih žena i djece.

Кnežević je pozvao visokog američkog zvaničnika Hojt Brajan Jia da prisustvuje završnom skupu DF-a, 14-og oktobra u Podgorici, i da će mu poručiti da gleda svoja posla.

Na skupu su govorili i članovi predsjedništva DF, Strahinja Bulajić, Branko Radulović i Predrag Bulatović, predsjednik Radničke partije Janko Vučinić, kao i funkcionerka DF iz Budve, Valentina Tadić. Okupljenima su predstavljeni i kandidati DF-a za odbornike u tom gradu.

Bonus video: