Bečić Ulcinjanima: Ne dozvolite da DPS manipuliše i ne "padajte" na stare podjele

"U Ulcinju postoji samo podjela na dvije nacije i dvije vjere – na dobre i loše ljude", kazao je Bečić
78 pregleda 8 komentar(a)
Aleksa Bečić, Ulcinj, Foto: Demokratska Crna Gora
Aleksa Bečić, Ulcinj, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 05.10.2016. 09:25h

Ne dozvolite da DPS opet manipuliše ne "padajte" na stare podjele koje i ovih dana potenciraju, kazao je Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore.

On je kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore juče boravio u Ulcinju gdje je sa Štjefanom Camajom, predsjednikom Demokratskog savjeta i drugim funkcionerima prošetao gradskim jezgrom, obišao pijacu i razgovarao sa građanima o njihovoj problemima.

"U Ulcinju postoji samo podjela na dvije nacije i dvije vjere – na dobre i loše ljude", kazao je Bečić.

Bečić je u razgovoru sa građanima, posebno je pocrtao da je za Demokrate i njega lično neprihvatljivo da Ulcinj, sa takvim potencijalima za razvoj turizma koje ima, ekonomski propada.

"Demokrate će preduzeti sve mjere koje su neophodne, obogatiti turističku ponudu, povezati sve vidove turizma i uvesti nove koje imaju smisla na ovom području, kako bi učinili da sezona traje duže od 20 dana ili mjesec koliko sada traje. Za sve to, kriva je vlast koja je bila u Ulcinju, ali i u cijeloj Crnoj Gori nekoliko decenija", kazao je Bečić.

Mladi članovi Demokrata su takođe izveli nekoliko performansa.

"Takođe, nijesu prestali ni sa svojim obilaskom domova, pa su u trećem prstenu kampanje "od vrata do vrata" obišli 1.800 domaćinstava na području ulcinjske opštine. I nakon ovog obilaska i dijeljenja materijala, zaključak je da građanke i građani Ulcinja u značajnom broju podržavaju iskrenu ideju demokratizacije crnogorskog društva i povećanja životnog standarda građana, za koju se zalažu Demokrate", navodi se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: