Velika koalicija Ključ: DF pomaže, umjesto da napada DPS

"Velika koalicija Ključ ostvariće izvanredan rezultat koji će biti presudan za smjenu višedecenijske vlasti DPS-a"
100 pregleda 248 komentar(a)
Koalicija Ključ, Foto: Koalicija Ključ
Koalicija Ključ, Foto: Koalicija Ključ
Ažurirano: 03.10.2016. 11:50h

Iz Velike koalicije Ključ saopštili su da su iznenađeni "količinom energije koju Demokratski front troši da pomogne DPS-u da sačuva svoje korumpirane poluge vlasti".

"Kako se dan izbora bliži, sa žaljenjem konstatujemo da Demokratski front svoje političke oštrice dominantno usmjerava ka ostatku opozicije, pogotovu ka najjačoj opozicionoj grupaciji - Velikoj koaliciji Ključ, ne birajući klevete i podmetačine koj serviraju građanima. Velika koalicija Ključ ostvariće izvanredan rezultat koji će biti presudan za smjenu višedecenijske vlasti DPS-a", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je indikativno i to što se stavovi DF-a o Velikoj koaliciji Ključ u velikom mjeri "poklapaju sa stavovima propagadne mašinerije DPS-a:

"Oličene u televiziji Pink i novini Informer, pri čemu DF, po količini kleveta i neistina, nerijetko prednjači u odnosu na pomenute medije. Svaki građanin Crne Gore će se zapitati da li jedna politička grupacija, koja za sebe tvrdi da je opoziciona, treba da bude dio propagande DPS-a i da prednjači u napadima na ostale opozicione kolege, a pogotovu napadima na Veliku koaliciju Ključ, koja sve ovo vrijeme svoje političke oštrice usmjerava isključivo ka DPS-u, jer dekonstrukcija korumpirane mreže DPS-a, a samim tim i dekriminalizacija Crne Gore, treba da bude jedini cilj svih opozicionih struktura", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: