Bečić: Đukanoviću, uskoro ćeš opet da druguješ sa Marovićem

"Demokrate šalju jasnu poruku: sa DPS-om, ni Milovim, ni Duškovim, ni Markovim, ni Jankovim, niti bilo čijim, nećemo nikad. Volio bih da čujem da li su svi spremni da daju takve garancije u narednih deset dana"
50 pregleda 32 komentar(a)
Demokrate Kotor, Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Kotor, Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 03.10.2016. 11:02h

Dok se vlast i dio opozicije kladi ko će koga da nosi, mi poručujemo da Crnoj Gori nije potrebno jahanje, nego rad, posao, borba za slobodu, jednakost i pravdu, poručio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić sa tribine u sali Kina "Boka" u Kotoru.

On je uvjeren da bi u Crnoj Gori sve bi bilo drugačije da je Crna Gora imala Demokrate "najčistiju političku ponudu".

"Za nas postoje, samo dvije vjere i samo dvije nacije - dobri i loši ljudi. To je naš Ustav, to je naša Biblija, to je naš Kur’an. Mi nemamo nejasnoće, za razliku od nekih drugih. Demokrate šalju jasnu poruku: sa DPS-om, ni Milovim, ni Duškovim, ni Markovim, ni Jankovim, niti bilo čijim, nećemo nikad. Volio bih da čujem da li su svi spremni da daju takve garancije u narednih deset dana", kazao je Bečić.

On je upozorio Kotorane da dobro paze i da razmisle kome daju svoj glas.

"I šta znači kad se nekad dvoje ciljno svađaju da bi se međusobno jačali. Za nas je neprihvatljivo da Kotorani ne mogu danas svoju djecu pustiti da se igraju napolju i da Kotorani najbolje znaju kako to izgleda kad Gvozdenović i drugi pohlepnici zidaju objekte i razvijaju biznis na kulturno-istorijskom nasleđu na Verigama".

On je imao i poruku za premijera Mila Đukanovića:

"Đukanoviću, uskoro ćeš opet da druguješ sa Marovićem, ali tamo gdje ti druženje neće najprijatnije pasti".

Prisutnima se obratio i nosilac liste Demokrata na lokalnim izborima u Kotoru, Vladimir Jokić, koji je poručio Kotoranima da su Demokrate tim za promjene i za pobjede, i da Kotor, nakon 16. oktobra, neće više kultivisati "strateški, domaći investitori".

Bonus video: