Mandić: Lopovi moraju da se suoče sa posljedicama vlastitih postupaka

"Podrška Demokratskom frontu je toliko uvjerljiva da nam neće trebati bilo kakvi sukobi i širenje straha na čemu radi režim Mila Đukanovića, vjerovatno pripremajući željeni scenario koji će oni da reaLizuju kada se suoče sa brojem prebrojanih glasova i sa njihovim ubjedljivim porazom"
58 pregleda 128 komentar(a)
Demokratski front Berane, Foto: Tufik Softić
Demokratski front Berane, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 02.10.2016. 19:47h

Demokratski front će se obračunati sa organizovanim kriminalnom i lopovima oduzeti imovinu, a političku korupciju neće dozvoliti, poručili su iz Beranam lideri Demokratskog fronta.

Andrija Mandić je kazao da "lopovi moraju proći kroz čistilište, a čistilište za njih je Spuž".

"Oni moraju da se suoče sa posljedicama vlastitih postupaka kada su krali i pljačkali nas. Mi ne želimo to da radimo da bi se svetili bilo kojem pojedincu, nego hoćemo da pošaljemo poruku novoj generaciji da znaju da ne može da se radi, krade i pljačka kao što je to radila lopovska družina Mila Đukanovića", kazao je Mandić.

Prema njegovim riječima do ovog cilja će se doći na potpuno miran način.

"Podrška Demokratskom frontu je toliko uvjerljiva da nam neće trebati bilo kakvi sukobi i širenje straha na čemu radi režim Mila Đukanovića, vjerovatno pripremajući željeni scenario koji će oni da reaLizuju kada se suoče sa brojem prebrojanih glasova i sa njihovim ubjedljivim porazom", kazao je Mandić.

On je dodao da se iz Berana mora poslati poruka ljudima iz opozicije "koji su već jednom poklekli na pritiske ljudi iz Američke ambasade i ambasada NATO država".

"Da ne pristanu da budu ucijenjeni i da ponovo ne pođu sa Milom Đukanovićem jer su im vrata vlade Demokratskog fronta širom otvorena", rekao je Mandić.

On je pozvao da se ne rasipaju glasovi i da se glasovi usmjere prema Demokratskom frontu "„jer jedino on može da pobijedi Demokratsku partiju socijalista".

I Milan Knežević je izrazio sumnju da se pod diplomatskim pritiscima iz Amerike sprema saradnja DPS i koalicije Ključ.

"Ako bilo ko od vas pokuša da se poigra sa izbornom voljom građana, protest će se preseliti ispred prostorija koalicije Ključ, jer nećemo dozvoliti novu političku korupciju". rekao je Knežević

Bonus video: