Đukanović: DF je nejaka konkurencija automehaničarskoj radnji

Đukanović je Kolašincima obećao i da će nakon 16. oktobra, DPS nastaviti za započetim procesima i Crnu Goru “u roku od tri do pet mjeseci i formalno uvesti u NATO, tokom narednog četvorogodišta završiti pregore sa Evropskom unijom i biti spremni za članstvo i sigurnim korakom voditi ka boljoj budućnosti u kojoj će svaki građanin moći da živi kavlitetnije…".
60 pregleda 186 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Dragana Šćepanović
Milo Đukanović, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 01.10.2016. 19:04h

Poslednji spot Demokratskog fronta (DF) neodoljivo podsjeća na film "Maratonci trče poslednji krug" kazao je lider Demokratske partije socijalsita (DPS) Milo Đukanović na izbornoj konfenciji te stranke u Kolašinu.

On je, osvrćući se na političku konkurenciju, rekao da "ne mogu biti ozbiljna konkurencija DPS, već samo nejaka konkurencija nekoj automehaničarskoj radnji".

"Koliko su bez integriteta i otrgnuti od lica Crne Gore, najbolje svjedoči okolnost da su za one prve spotove u kojima se, svi smo to primjetili, govori izopačenim, karikaturalnim I uvezenim crnogorskim naglaskom, angažovali amaterske glumce iz Zrenjanina. Nakon što smo to uočili i prigovorili im, onda su raspisali oglas u Crnoj Gori u kojem traže domaće glumce i pošto i se niko nije javio, bili su prinuđeni sami da glume", kazao je Đukanović.

Lider DPS je Veliku koaliciju Ključ nazavao "rezervni ključ". Prema Đukanovićevim riječima "zbog neprirodnosti saveza iz te koalicije grčevito se bore da se ne izjasne ni o jednom bitnom pitanju za Crnu Goru”.

"Gotovo je politički fenomen kandidovati se da budete vlast jedne države, a pri tom ne kazati kako vidite budućnost te države…Miodrag Lekić je prije godinu, na novinarsko pitanje kakav je njegov stav o NATO-u, kazao da će svoj stav saopštiti pet minuta nakon što Crna Gora dobije poziv za NATO. Prošla je godina, a izjašnjenja nema. Ne treba nam njegovo izjašnjene, jer je ono jasno. Ako smo mi dali i srce i dušu u dugim godinama uoči referenduma za obnovu crnogorske nezavisnosti, teško da bi se mogli povući i prepustiti da Crnu Goru vodi onaj ko je, prema sopstvenom priznaju, izostao sa referenduma zato što je baš toga dana sređivao papire za penzioni staž", rekao je Đukanović.

On je Kolašincima obećao i da će nakon 16. oktobra, DPS nastaviti za započetim procesima i Crnu Goru “u roku od tri do pet mjeseci i formalno uvesti u NATO, tokom narednog četvorogodišta završiti pregore sa Evropskom unijom i biti spremni za članstvo i sigurnim korakom voditi ka boljoj budućnosti u kojoj će svaki građanin moći da živi kavlitetnije…".

Bonus video: