Vujović: Glas za DPS je glas za nove Maroviće

"Zato je glas za DPS glas za novi krug pohare i pljačke Crne Gore. Glas za njih je glas za nove Maroviće. Podsjećamo ih i da se danas obilježava 25 godina od sramnog pohoda DPS mirotovoraca na Dubrovnik"
75 pregleda 12 komentar(a)
Ivan Vujović
Ivan Vujović
Ažurirano: 01.10.2016. 13:32h

U pravu je predsjednik DPS kada govori o ugroženosti države. Država jeste ugrožena, ali najviše od njega koji misli da je Crna Gora njegov privatni posjed. Država jeste ugrožena i od grupice DPS tajkuna i lica sa međunarodnih potjernica koji kroz nezakonite i štetne aranžmane postaju vlasnici narodne imovine, rekao je kandidat za poslanika SDP-a Ivan Vujović

Vujović je takođe naveo da trenutni slogan DPS-a ne opisuje upotpunosti kampanju vladajuće stranke.

"Zato je pravi slogan DPS za ove izbore Država to sam ja ili država nama. Njihova politika pohare je najveća prijetnja Crnoj Gori. DPS-u treba vlast da bi interesna grupa pokupila i posljednje resurse koji su preostali. Kriti se iza zastave, himne i kvazipatriotskog kiča je izdaja od koje nema veće. Svetozar Marović, šef organizovane kriminalne grupe je mjera današnjeg DPS. Mjera današnjeg DPS su i njihovi visoki funkcioneri, doskorašnji gradonačelnici koji ne izlaze iz kancelarije Specijalnog tužioca", naveo je Vujović.

Član SDP-a je naglasio da će svaki glas za DPS biti rizik od novih kriminalnih radnji.

"Zato je glas za DPS glas za novi krug pohare i pljačke Crne Gore. Glas za njih je glas za nove Maroviće. Podsjećamo ih i da se danas obilježava 25 godina od sramnog pohoda DPS mirotovoraca na Dubrovnik. Neka znaju da sramota živi dovijeka, a da ratni zločini ne zastarijevaju. I na kraju njima je država plijen, a nama svetinja. Zato je im SDP 16. oktobra uzeti iz ruku državu i vratiti je jedinom suverenu – narodu. Država će biti naša, a odgovornost njihova. Država svima!", zaključio je Vujović.

Bonus video: