Rucović: Građani će se zapošljavati na osnovu znanja i sposobnosti

"Mada im nije ni trebalo puno napora, dovoljno je da pročitaju presude protiv vaših kriminogenih pripadnika...."
146 pregleda 2 komentar(a)
Vuko Rucović, Foto: SNP
Vuko Rucović, Foto: SNP
Ažurirano: 29.09.2016. 18:11h

Koliko god za Budvu bila pogubna vladavina DPS-a, njihova kampanja i istupi joj daju posebno bizarnu notu, smatra kandidat za odbornika SNP-a Vuko Rucović.

"Želeći da nastavi ispraznu populističku retoriku, bivši predsjednik Opštine, Popović na RTV Budva je pokušao da prikaže DPS kao jedini način da se dođe do posla u Budvi. U zanesenosti "snagom" svoje partije, promakla mu je činjenica da je takav sistem uspostavljan zastrašivanjima, ucjenama i kupovinom, nikako iskrenom pripadnošću idejama DPS. Jer su one, a zaostavština im u Budvi govori za sebe - poput štetočine, razorile sve postulate građanskog, zdravog i trajnog u prijestonici turizma. Nema tu "sigurnog koraka" već samo klizanja, padanja i propadanja. Jedini njihov sigurni korak je onaj koji je Budvu zgazio", navodi se u saopštenju Rucovića.

On dodaje da su ih "građani pročitali".

"Mada im nije ni trebalo puno napora, dovoljno je da pročitaju presude protiv vaših kriminogenih pripadnika. Koalicija „Bura budi Budvu“ će se boriti protiv takve politike i od sedamnaestog oktobra, vratiće Budvi zdrav način upravljanja gradom, a građani će se zapošljavati na osnovu znanja i sposobnosti a ne po političkoj pripadnosti. Koalicija „Bura budi Budvu“ će jedan dio ljudi koji misle da je grad vlasništvo jedne partije, oduvati u političku prošlost a drugi dio u Spuž, gdje sa takvim zloupotrebama vlasti i pripadaju. Kreveti su im još topli od predhodnika", zaključuje Rucović.

Bonus video: