Brajović: Kao dio vlasti mijenjaćemo Crnu Goru na bolje

"Pored nesumnjivog napretka koji je postigla, brojni su još izazovi pred nama, posebno u oblasti ekonomije i ja sam uvjeren da ćemo Crnu Goru mijenjati mi, SD, mi koji smo okrenuti budućnosti, boljem životu i jednakim šansama za sve"
40 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Twitter.com
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 28.09.2016. 08:42h

Socijaldemokrate (SD) su ozbiljni, odgovorni, stabilni i dosljedni ljudi, iza kojih ostaju djela, a ne prazne riječi, saopštio je líder te partije, Ivan Brajović.

"Kao dio buduće vlasti, SD će sa potencijalnim partnerima razgovarati o podršci razvojnim projektima, a ne o funkcijama i foteljama. Mi u SD-u smatramo da ovu vlast ne treba smjenjivati, ali je treba popravljati”, kazao je Brajović.

On je na konvenciji u Danilovgradu koja je održana sinoć rekao da su 16. oktobra izbori od kojih zavisi kako će se Crna Gora mijenjati i ko će je mijenjati.

"Pored nesumnjivog napretka koji je postigla, brojni su još izazovi pred nama, posebno u oblasti ekonomije i ja sam uvjeren da ćemo Crnu Goru mijenjati mi, SD, mi koji smo okrenuti budućnosti, boljem životu i jednakim šansama za sve", kazao je Brajović.

On je istakao da se na ovim izborima, prije svega, odlučuje o tome kako će se živjeti.

"Svjesni smo svega dobrog što je urađeno ali još više onoga što je propušteno, i naš cilj je da otvorimo nova radna mjesta, poboljšamo životne uslove svakog pojedinca i podržimo sve razvojne projekte, koji će takve uslove obezbijediti", kazao je Brajović.

Kako je poručio, SD će svojim programom "Dosljedno za Crnu Goru, nova radna mjesta, pravedno i solidarno društvo i više šansi za mlade" stvoriti bolje uslove za život u svakom crnogorskom domu.

Brajović je kazao da SD žele da se pravednije dijeli ono što se zajedno stvora u Crnoj Gori.

"To je suština našeg programa. Zato ćemo se baviti rješenjima, a ne praznim obećanjima. Radili smo na najvažnijim razvojnim projektima i time pokazali i znanje i odgovornost. Iza nas stoje konkretna djela i rezultati, kojima garantujemo za rješenja koja nudimo svojim programom”, naveo je Brajović.

SD će, kako je poručio, nastavaiti da služi Crnoj Gori i njenim vitalnim državnim i nacionalnim interesima, “a najbolji način da to učinimo je da radimo više i bolje”.

"Crnoj Gori trebaju konkretna programska rješenja, koja mi već nudimo kroz poglavlja za snažan ekonomski razvoj. To je i naša spremnost da preuzmemo rizik i prihvatimo odgovornost", kazao je Brajović.

Potpredsjednik SD-a, Vujica Lazović, kazao je da ta partija nije spremna da žrtvuje Crnu Goru zbog dnevnog politikanstva i trgovine.

"Naša obećanja nijesu nerealna nego program koji možemo i želimo ostvariti. Mi vodimo najznačajnije projekte kojima će se očuvati i energetska efikasnost Crne Gore i očuvati nova radna mjesta i otvoriti nova", kazao je Lazović.

Ranko Jovović je poručio da se crnogorskim građanima moraju vratiti vjera u pravda.

"Preispitaćemo i mijenjati sve sto je učinjeno pogrešno. Ispravljaćemo i pobjeđivati nepravde, zbog društva u kojem će svaki građanin imati ista prava i šanse. Radićemo na tome svakodnevno, istrajno i dosljedno”, kazao je Jovović.

Bonus video: