DPS Kolašin: SDP očigledno preuzeo funkciju portparola SNP i DF

"Itekako znate da olako koristite riječ "lopov" kada je DPS u pitanju. Ako ne znate, evo da znate da se dug opštine Kolašin otkada ste preuzeli da vršite vlast, prema vašim zvaničnim podacima znatno povećao, a da nijeste realizovali ama baš nijednu investiciju na području opštine Kolašin"
55 pregleda 40 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.09.2016. 12:01h

Na naša saopštenja, u kojima iznosimo istine i činjenice u vezi katastrofalnog vršenja vlasti u Kolašinu, po pravilu reaguje SDP, koji je očigledno preuzeo funkciju portparola SNP-a i DF-a i ne samo portparola već u glavnokomandujućeg, dakle, SDP odlučuje o svemu, saopštili su danas iz DPS Kolašin.

Oni su reagovali povodom saopštenja odbornice SDP-a, članice vladajuće koalicije u Kolašinu, Verice Aničić, koja je kazala da su se "složili i Crnogorci i Srbi i zaustavili poharu Kolašina".

"Razumljivo je da SNP i DF ćute, jer znaju neke činjenice koje takođe i građani znaju, a očigledno da se lokalni SDP ponaša kao da ne zna. No, građani Kolašina imaju bolje pamćenje. Vaši koalicioni partneri su bili nosioci vlasti u gradu gotovo dvije decenije, neki do 2010., neki do 2013., a neki i do 2014.godine, i oni dobro znaju ko je nanio štetu i ko je vršio višedecenijsku poharu grada. Takođe, dobro znaju kako se vršila zloupotreba lokalnih funkcija za sticanje enormne lične materijalne koristi. I dobro se prepoznaju u vašoj, sada već čuvenoj priči o radnjama bivše vlasti, i osjećaju duboku nelagodu prilikom svakog vašeg poziva VDT-a da istraži njene radnje. A vi kao njihov portparol i glavnokomandujući se ponašate kao da to ne znate. Ne znate, naravno, zbog toga jer su vam omogućili da sa 400 glasova podrške građana na lokalnim izborima budete nosioci izvršne vlasti u gradu. Ne znate, jer su pristali na nezakonito otpuštanje radnika opštine sve zarad svojih fotelja i plata koje su vam očigledno najbitnije. Ne znate, jer vješto prikrivate sve nezakonitosti kojima ste itekako skloni", kazali su iz DPS Kolašin.

Oni su dodali da SDP o lopovima i poštenima može govoriti tek kada dobro istraži radnje svojih koalicionih partnera i to kako su sticali bogatstvo.

A itekako znate da olako koristite riječ "lopov" kada je DPS u pitanju. Ako ne znate, evo da znate da se dug opštine Kolašin otkada ste preuzeli da vršite vlast, prema vašim zvaničnim podacima znatno povećao, a da nijeste realizovali ama baš nijednu investiciju na području opštine Kolašin. Sportske terene koje pominjete, građani još nijesu vidjeli, osim onog koji smo mi izgradili. Ako ne znate "đuđevskog" odbornika ste izgubili kako ste ga i dobili. Vaša "prelivanja" u SDP nas ne interesuju, jer pomenuti odbornik nije odbornik DPS. Ne znate da ste već dvije godine vlast u gradu, i da osim štrajka radnika, fizičkih obracuna, nefunkcionalnosti lokalne uprave, neznanja, nerada, nesposobnosti i isplate sopstvenih plata, nemate šta drugo da ponudite građanima. Da li znate gdje će Željka Vuksanović biti poslije 16. oktobra kad je Milan Knežević razvlasti?", rekli su iz kolašinskog DPS.

Bonus video: