DPS: Medojević i Mandić u svoju galeriju izmišljotina uvrstili i Duška Markovića

"Bez programa i ideja, vizije i strategije, po tuđem scenariju i sa tuđim novcem, tumaraju čelnici DF-a, političkim stranputicama", kaže se u saopštenju
70 pregleda 81 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 21.09.2016. 13:33h

Lideri Demokratskog fronta Nebojša Medojević i Andrija Mandić su u "svoju galeriju izmišljotina" uvrstili i potpredsjednika DPS Duška Markovića, optužujući ga da je on "autor šovinistickog grafita koji se pojavio u Pljevljima na račun muslimana".

U mjesnoj zajednici Moćevac u Pljevljima, na zidovima nekih od kuća, 19. septembra osvanuli su grafiti koji vrijeđaju pripadnike islamske vjeroispovijesti.

Iz DF su juče saopštili "da u pozadini ovog događaja stoji tajna policija i čovjek koji koordinira svim izrežiranim incidentima - Duško Marković".

Iz DPS su poručili da takva besmislena optužba na račun partije koja je očuvala međunacionalni i međukonfesionalni sklad u Crnoj Gori i koja to baštini kao jedno od svojih najvrjednijih dostignuća, samo govori o pogubljenosti DF-a i nedostatku elementarne logike u njihovim javnim nastupima.

"Bez programa i ideja, vizije i strategije, po tuđem scenariju i sa tuđim novcem, tumaraju čelnici DF-a, političkim stranputicama", kaže se u saopštenju.

Iz DPS su rekli da treba očekivati da stranci promijene strategiju DF i oštricu napada u nastavku kampanje usmjere prema nekim drugim opozicionim koalicijama, u čijem biračkom tijelu eventualno mogu "zakačiti" neki glas.

"Suluda ideja da ce besprizornim napadima na DPS popraviti svoj izborni rezultat 16. oktobra već im se obila o glavu", poručuju iz DPS-a.

Bonus video: