Pozitivna je trend kratkog daha

Pozitivna je na sajtu objavila poziv Škrleca građanima u Crnoj Gori da na predstojećim izborima glasaju za Pozitivnu Crnu Goru
52 komentar(a)
ORAH, Pozitivna, Foto: Screenshot
ORAH, Pozitivna, Foto: Screenshot
Ažurirano: 20.09.2016. 05:24h

Poslanik Evropskog parlamenta i bivši član Održivog razvoja Hrvatske (ORAH) Davor Škrlec nije mogao podržati Pozitivnu Crnu Goru u ime stranke, jer više nije njen član, tvrdi aktivista ORAH-a Dino Vrandečić.

Vrandečić, koji je urednik promocije te stranke za Facebook, je na toj društvenoj mreži objavio da “Davor Škrlec duže vrijeme nije član stranke”

“Nije to jedini gaf koji je napravio. Više puta nas je iznevjerio kao europarlamentarac. ORAH ne podržava politiku Pozitivne Crne Gore, to su politički trendovi kratkog daha koji su bliži liberalnim i libertarijanskim politikama, nego zelenim. ORAH na zadnjim izborima nije ušao ni u kakvu neprincipijelnu koaliciju iako smo imali dobre ponude jakih stranaka. Upravo jer nijesmo htjeli da izgubimo vjerodostojnost pa i po cijenu lošeg rezultata,” napisao je on.

Pozitivna je na sajtu objavila poziv Škrleca građanima u Crnoj Gori da na predstojećim izborima glasaju za Pozitivnu Crnu Goru.

Video snimak o podršci koji je dostupan na You-tube kanalu u negativnom kontekstu komentarisan je na Fejsbuk stranici crnogorske organizacije “Zelena politika Montenegreens”.

Bonus video: