"U vlasti Kolašina polusrbi, Crnogorci, poluevropejci, anticrnogorci..."

Tako je nula glasova u prvom, postalo 27 glasova u drugom izbornom krugu. Tačno prije dvije godine sjeli su jedni pored drugih Crnogorci, anticrnoogrci, polusrbi, poluevropejci, poluvolonteri, poluprofesionalci...“- piše u saopštenju, u Kolašinu opozicione, DPS
118 pregleda 36 komentar(a)
Kolašin grad, Foto: Wikipedia Commons
Kolašin grad, Foto: Wikipedia Commons
Ažurirano: 18.09.2016. 15:09h

„Vladajuća koalicija, koju čine Demokratski front (DF), Socijalistična narodna partija (SNP) i Socijaldemokratka partija (SDP), će 16. oktobra izmjeriti bez koliko su birača ostali, kada im Kolašinke i Kolašinci „potpišu“ kako su u protekle dvije godine vodili grad.“ To tvrde iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijlista (DPS), a, kako navode, povodom dvije godine smjene vlasti u tom gradu.

„Prošlo je tačno dvije godine od kada je konstituisana neprirodna koalicija u kojoj su kolašinski DF sa 8 i kolašinski SNP sa 7, predali vlast SDP sa 3 odbornika, od kojih je jedan onaj „đuđevinski“ dobijen nezabilježenom političkom korupcijom. Tako je nula glasova u prvom, postalo 27 glasova u drugom izbornom krugu. Tačno prije dvije godine sjeli su jedni pored drugih Crnogorci, anticrnoogrci, polusrbi, poluevropejci, poluvolonteri, poluprofesionalci...“- piše u saopštenju, u Kolašinu opozicione, DPS.

Oni kažu da su članice vladajuće koalicije „pobijedile svoje razlike i postale iste- isto nesposobni za Kolašin,isto neodgovorni za njegove građane, isto nezakoniti za zaposlene u lokalnoj upravi i javnim preduzećima, isto sebični za svoje lične statuse i primanja...“.

Ta, kako piše u saopštenju DPS, „nesposobnu mješavinu za proteklih 730 dana u Kolašinu popravila gradski sat koji ih , uprkos tom naporu i „investiciji“, podsjeća kako vrijeme njihove koalicije ističe“.

„Za dvije godine urušavanja Kolašina DF, SNP i SDP, ostali su bez po jednog odbornika.Taj gubitak su izmjerili ali bez koliko su birača ostali izmjeriće i vidjeće 16.oktobra...“- zaključuju iz OO DPS.

Bonus video: