DF: Milo Đukanović je neprijatelj svih građana Crne Gore

"Mi ćemo 27. septembra organizovati veliki skup u Podgorici i želim da vas pozovem da obilježimo godišnjicu ali i da obilježimo ovaj sramni napad gdje hoće da nas optuže da smo rušili ustavni poredak , a oni koji su primijenili nasilje su u stvari vesela družina koja je radila u skladu sa ustavom i zakonom. E neće to tako proći", rekao je Andrija Mandić
60 pregleda 663 komentar(a)
Ažurirano: 18.09.2016. 14:40h

Jedini neprijatelj svih građana Crne Gore i budućnosti naše djece je Milo Đukanović, koji je prvi u Crnoj Gori promovisao da se isplati biti lopov, da se takvi zore po Crnoj Gori i drže lekcije onima koji ih prozivaju“, poručio je lider Demokratskog fronta Nebojša Medojević na promotivnom skupu Demoktratskog fronta na gradskom trgu u Bijelom Polju, gdje se okupilo više hiljada pristalica.

"Demokratski front je najveći protivnik lopovske bande Demokratske partije socijalista, zato što Đukanović dobija podatke sa terena da sve veći broj ljudi prelazi u DF", kazao je Medojević i pozvao građane Bijelog Polja da „napuste lopovsku bandu“.

On je pozvao okupljene građane da podignu zastave i "omoguće Lazovićevim špijunima da ih prebroje".

Podsjećajući da je Đukanović za 27 godina vladavine uspio da uništi sva preduzeća, Medojević je kazao narod nikada ne može oprostiti Đukanoviću što je uništio tradicionalni moral i napravio da se narod stidi kada se u svjetskim medijima pomene Crna Gora.

"Naš narod nije bio sklon korupciji. Samo u Crnoj Gori Milo Đukanović je uspio da umjesto da "da radi Crna Gora" promoviše parolu da "da krade Crna Gora". Vrijeme je da se vrati obraz Crnoj Gori", kazao je Medojević.

On je uvjeren da će 16. oktobra biti poslednji radni dan Milu Đukanoviću i da on to zna.

"Đukanović, prvi čovjek i predsjednik DPS-a je 2004. godine osuđen u Italiji i bilo mu je zaprijećeno hapšenjem. Drugi čovjek DPS-a Svetozar Marović je priznao da je lopov i nagodio se sa tužilaštvom a u Karaburškom polju DPS zastupa osuđeni kriminalac, koji je falsifikovao novac i u dvorištu svoje fabrike zakopao milion eura", kazao je Medojević.

Marko Milačić iz "Otpora beznađu" objasnio je da su glavni razlog pristupanja koaliciji DF-a ukrupnjavanje opozicije i borba za svaki rasuti glas.

Pokazući to na primjeru on je kazao da ne želi da glas njegove majke završi u rukama i mandatu nekog iz Demokratske partije socijalista (DPS), na primjer, Tarzana Miloševića.

"Zato smo ovdje danas i zato sam ja tu sa vama. Odlučili smo da da doprinesemo cjelokupnom naporu opozicije DF-a, zajedničkom borbom protiv kriminalne partije oličene u jednom tipu – Milu Đukanoviću, koji je umislio da je toliko bitan i važan a u suštini je nesrećan i nebitan, ali misli da svoju sreću i bitnost može da nadoknadi što dužim stažom u fotelji. Vidim da sada Đukanović, Marković, Brajović i slične marionetete mafije se upinju da pokažu kako oni stoje na braniku Crne Gore, kako oni žele da obrane Crnu Goru od svih nas ovdje, kako mi ne volimo Crnu Goru", istakao je Milačić.

On je dodao da je upravo borba protiv Mila Đukanovića borba za Crnu Goru, jer su oni "anti Crna Gora".

"Da je živ Njegoš Milo bi odavno bio u zatvoru", poručio je Milačić i umjesto slogana "Mi ili on" predložio "On ili ona"- odnosno "Milo ili Crna Gora".

Korak dalje u obećanjima učinio je član predsjedništva Nove srpske demokratije Budimir Aleksić, koji je istakao da poslednjih dana vlasti vrše pritisak na narod isključivanjem vode i struje i poručio da DF, ukoliko pobijedi 16. oktobra otpisati građanima sve dugove na vodu i struju.

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić je kazao da je ovo borba protiv čovjeka koji sve što ima da ponudi Crnoj Gori je da papagajski ponavlja NATO, NATO.. .

On se osvrnuo na sudski spor koji se vodi protiv njega i Slavena Radulovića i krivičnu prijavu koja je podnesena protiv Milana Kneževića i drugih koji su se borili za slobodu.

"Poručujemo im da nas nijesu zaplašili, oni se plaše nas jer znaju da je narod sa nama. Mi ćemo 27. septembra organizovati veliki skup u Podgorici i želim da vas pozovem da obilježimo godišnjicu ali i da obilježimo ovaj sramni napad gdje hoće da nas optuže da smo rušili ustavni poredak , a oni koji su primijenili nasilje su u stvari vesela družina koja je radila u skladu sa ustavom i zakonom. E neće to tako proći. To je ono što možemo da vam garantujemo u ime DF-a. Mi se moramo obračunati sa lopovskom bandom na čijem čelu je premijer Milo Đukanović", kazao je Mandić i dodao da će 27. septembra u Podgorici „narod podići optužnicu protiv Đukanovića“ a da će mu „presuda biti izrečena„ 16. oktobra.

Član predsjedništva DF i predsjednika DNP Milan Knežević je odgovarajući na Đukanovićeve komentare u Danilovgradu da mu nije jasno zbog čega su sjenke ispod slogana „Mi“, objasnio:

"Mi" predstavlja svaku porodicu u Crnoj Gori koju si uništio u 27 godina lopovluka. Na našem sloganu je majka koja je ostala bez posla, jer su tajkuni i nepismeni kriminalci, koji od škole imaju veliki odmor, privatizovali fabrike i odveli ih pod stečaj. Na našem sloganu je otac, koji radi dva posla da bi prehranio porodicu i u našem sloganu su sin i kćerka koje ti želiš da tvoj sin i sin Duška Markovića zaposle da okreću vetrenjače i igraju po stolovima", kazao je Knežević i istakao da se u Bijelom Polju okupilo najviše naroda od uvođenja višestranačja u Crnoj Gori i pozvao Đukanovića da uradi to isto, ako ima petlju i narod.

I on Đukanovića "vidi" uskoro u Spužu, jer je od Crne Gore, koju je opljačkao sa svojim tajkunima, kriminalcima i državnim funkcionerima napravio privatnu prćiju.

Predsjednik OO NSD Bijelo Polje Rade Ranitović je kazao da 16. oktobra narod bira između pogubne politike Mila Đukanovića i budućnosti Crne Gore.

"Njihovi učinci u Bijelom Polju su vidljivi na svakom koraku. Šta je sada sa Vunarskim kombinatom, IMAKO- om, Bjelasicom, Lenkom, Radnikom, Prvom petoljetkom i drugim nekada uspješnim preduzećima. Kakvo nam je sudstvo, zdravstvo, kultura i sport. Šta je sa selima bez puteva, vodovoda…", pitao se Ranitović.

Član predsjedništva DNP Vladislav Bojović je kazao je Milo Đukanović sa lopovskom družinm planski doveo građane sjevera u ponižavajući težao socioekonomski položaj sa osnovnim ciljem da zloupotrebljavaju status i njim bezobzirno manipulišu.

"O tome da su oni lopovska družina ubjedljivo svjedoče uništene fabrike i preduzeća na ovom području, a posjedočio je i sam Svetozar Marović koji je svi dobro znamo samo vrh ledenog brijega", poručio je Bojović.

Galerija

Bonus video: