SDP: Na dobrom smo putu, kad nas proziva potpisnik ravnogorskog pokreta

"Izdajnici smo bili i 90-ih dok su oni zajedno sa onim pod čijim sloganom nastupaju na ovim izborima deportovali naše građane i sunarodnike, tako da riječ izdaja izgovorena iz njihovih usta upućena prema nama, kod ponosnih građana može biti samo kompliment"
79 pregleda 56 komentar(a)
Almir Rebronja, Foto: SDP
Almir Rebronja, Foto: SDP
Ažurirano: 16.09.2016. 11:55h

To što nas potpisnik osnivanja ravnogorskog četničkog pokreta naziva izdajnicima, nama je nepogrešiv pokazatelj da smo na pravom putu, izjavio je potpredsjednik SDP-a, Almir Rebronja.

"Izdajnici smo bili i 90-ih dok su oni zajedno sa onim pod čijim sloganom nastupaju na ovim izborima deportovali naše građane i sunarodnike, tako da riječ izdaja izgovorena iz njihovih usta upućena prema nama, kod ponosnih građana može biti samo kompliment. Znamo da nije slučajno izabran slogan Miloševićeve ideologije "sigurnim korakom", već da se njime DPS simbolički i suštinski vraća na svoje početke", kazao je Rebronja.

On je dodao da o SDP-u najbolje govore djela.

"Projekat vraćanja statusa Opštine Petnjici, kao i projekat nezavisne Crne Gore su na našim leđima ugledali svjetlost dana i postali realnost, i na to smo s punim pravom ponosni. SDP kontinuitet takvog iskreno dobrog odnosa prema Petnjici pokazuje konkretno na ovim izborima i najboljim pozicioniranjem njenog predstavnika na listi kandidata za poslanike u Skupštini Crne Gore u odnosu na sve ostale liste na ovim izborima", kazao je Rebronja.

On je zato pozvao građane Petnjice da ne dozvole da budu "prevareni od ljudi iz DPS-a koji ih prepadaju i koji im pokušavaju izbrisati pamćenje, a već su odavno svojoj djeci i sebi pripremili rezervne države".

Bonus video: