Bošnjak: DPS nastavio sa pritiscima na porodicu Hodžić

"Ovaj sraman i kukavički čin samo pokazuje koliko je režim Mila Đukanovića u panici kada pribjegava otvorenoj sili"
57 pregleda 52 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Filip Roganović
Branka Bošnjak, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 16.09.2016. 09:15h

Potpredsjednica Pokreta za promjene Branka Bošnjak tvrdi da je DPS nastavio sa pritiscima na porodicu Hodžić sa Karabuškog polja kod koje su predstavnici te partije bile da čestitaju muslimanski praznik Bajram.

Čelnici Demokratskog fronta tvrde da su ih prekjuče na Karabuškom polju napali aktivisti i funkcioneri DPS-a.

Član mjesnog odbora DPS Karabuško polje – Podgorica Dževad Zejnilović demantovao je navode čelnika Demokratskog fronta.

"Sa žaljenjem konstatujemo da tzv "slučajni šetači" koji su se našli pored kuće Hodžića nimalo slučajno i dalje nastavljaju da praktikuju bezočnu kampanju zastrašivanja. Tako je jutros oko 7 časova izvjesna osoba, koja se zove, Adis Kožar, zvani Adi prijetio prvo preko društvenih mreža porodici Hodžić, a zatim nakon prijave policiji koja je uzela izjavu od porodice Hodžić, ali očigledno nije upozorila kako treba Adisa Kožara, autom kružio oko kuće Hodžića više puta uz škripu i gas do daske sa namjerom dodatnog zastrašivanja", navela je Bošnjak.

Dodala je da je podnijeta i krivična prijava protiv Kožara.

"A uskoro će biti podnijeta i protiv "slučajnih šetača". Takođe ćemo o ovom incidentu obavijestiti OEBS i Predstavnike Evropske komisije u Podgorici, a porodica je tražila od MUP-a zaštitu zbog konstantnih prijetnji od kad su odlučili da otkažu povjerenje DPS-a i podrže PzP i Demokratski front. Ovaj sraman i kukavički čin samo pokazuje koliko je režim Mila Đukanovića u panici kada pribjegava otvorenoj sili. Pozivamo nadležne da reaguju, a građane da ne nasjedaju na ove prijetnje jer ovaj režim opstaje zahvaljujući podjelama i golom strahu koji proizvodi već tri decenije", zaključila je Bošnjak.

Bonus video: