Demokratski front: Crna Gora nema vremena da čeka

Poslanik Slaven Radunović je komentarišući skup DPS-a na Cetinju kazao da je to bio "tužni skup na nepopunjenom gumnu u gradu čokolade i žičara, u gradu čije je građane režim Mila Đukanovića decenijama pokušavao da ubijedi da žive u dolini bogova, i da im ne treba ni voda ni posao"
138 pregleda 375 komentar(a)
Demokratski front skup Budva, Foto: Demokratski front
Demokratski front skup Budva, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 13.09.2016. 20:02h

Budva je simbol korupcije i kriminala u režiji vrha DPS-a, i nova vlast Demokratskog fronta će nakon pobjede na izborima 16. oktobra stvoriti uslove da sudstvo i pravosuđe budu oslobođeni političkih uticaja kako bi pred zakonom odgovarali svi koji su se bavili nezakonitim radnjama, poručeno je sa promotivnog skupa Demokratskog fronta u Budvi.

Član predsjedništva DF Milan Knežević je kazao da na skupu DF u Budvi ima više zastava nego što je na Cetinju bilo ljudi na "komemoraciji DPS-a".

"Naša je snaga nepregledna rijeka i nju niko nikada neće zaustaviti. Vidjeli ste šta je DPS na Cetinju imao da ponudi građanima Crne Gore - elitu od zombija koji tumaraju po sceni, udaljeni od građana, udaljeni od realnosti, udaljeni od Crne Gore. Da su samo prodali satove koje su nosili na rukama otplatili bi otpremnine radnicima KAP-a, da su prodali odijela otvorili bi tri fabrike na Cetinju. Đukanović je držao komemorativno slovo Cetinju i Crnoj Gori jer na nekoliko kilometara od one bine on je sahranio "Obod", "Košutu" i sva druga preduzeća", rekao je Knežević.

Dodao je da DF sa svojim programom želi da oživi čitavu Crnu Goru, da otvori fabrike, zaposli radnike, da obezbijedi najbolji mogući položaj ugroženim kategorijama.

"Želimo da mladi ne odlaze iz Crne Gore, želimo da radi Crna Gora, jer ovo je Crna Gora svih nas", kazao je Knežević.

Poslanik DF-a Milutin Đukanović je istakao da je ta koalicija krenula da miri i ujedinjuje Crnu Goru.

"Naša politika ostavlja samo jedan izbor - ili će kriminalci vladati ili će sloboda doći u Crnu Goru. Mi ili on", kazao je Đukanović.

Predsjednica Demokratske srpske stranke, Dragica Perović, pozvala je sve žene da poslušaju gladne stomake svojih najbližih, da izađu na izbore i glasaju za DF i smjenu vlasti.

"Glasači DPS-a osjećaju da brod DPS-a tone", rekla je Perovićeva.

Poslanica Branka Bošnjak je kazala da pod krovom Demokratskog fronta ima mjesta za sve prave, istinske opozicionare koji neće sa diktatorom da sjednu za sto.

"Sa nama se lako dogovoriti, ali ne dogovaramo se tako lako sa onima koji su salonski opozicionari i koji misle da sa diktatorom mogu pričom da postignu nešto. Sa njim nema nikave priče", poručila je Bošnjak.

Poslanik Slaven Radunović je komentarišući skup DPS-a na Cetinju kazao da je to bio "tužni skup na nepopunjenom gumnu u gradu čokolade i žičara, u gradu čije je građane režim Mila Đukanovića decenijama pokušavao da ubijedi da žive u dolini bogova, i da im ne treba ni voda ni posao".

"Premijer uvijek spreman kad su ovakve stvari u pitanju, na Cetinju je mucao", kazao je Radunović.

Bonus video: