Formulisan plan razvoja CG u narednih 10 godina: Pozitvna formirala politički savjet

Pored Predsjednika Ranka Đonovića članovi Savjeta su Milenko Perović, Vukić Pulević, Svetozar Savić, Sreten Vujović, Blagota Eraković, Igbala Šabović Kerović, kao nestranačke ličnosti
34 komentar(a)
Pozitivna Crna Gora, Foto: Pozitivna Crna Gora
Pozitivna Crna Gora, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 13.09.2016. 10:35h

Pozitivna Crna Gora formirala je politički savjet koji ima 15 članova.

Pored Predsjednika Ranka Đonovića članovi Savjeta su Milenko Perović, Vukić Pulević, Svetozar Savić, Sreten Vujović, Blagota Eraković, Igbala Šabović Kerović, kao nestranačke ličnosti.

U savjetu su još Milić Joksimović, Miodrag Mijo Vučetić, Sveto Milikić, Borislav Burić, Rade Mihaljević, Ranko Proroković, Igor Dajković, Adem Velić.

„Kao savjetodavno tijelo sastavljeno od istaknutih intelektualaca, viđenih građana i dokazanih profesionalaca, Savjet je odmah po formiranju, a na inicijativu predsjednika Pozitivne Crne Gore Darka Pajovića, formulisao plan razvoja Crne Gore u narednih deset godina“, kaže se u saopštenju.

Plan će, dodaju iz Pozitivne, biti predstavljen svim građanima, u toku izborne kampanje, a ključni ciljevi tog plana sadržani su u programu Pozitivne i to ekonomski razvoj, borba za solidarnost i socijalnu pravdu, borba protiv nezaposlenosti, jačanje evroatlantskih integracija i aktivna uloga države u rješavanju svih ekonomskih problema.

„Imajući u vidu kredibilitet i profesionalni integritet članova Savjeta, uvjereni smo da će Pozitivna Crna Gora u budućnosti biti ključni akter političkih promjena, koje su nam svima prijeko potrebne“, poručeno je iz te stranke.

Bonus video: