Lazović: SD želi da stvara, a ne da ruši

“Ovom društvu trebaju ozbiljni i uspješni ljudi, koji vode stabilnu i dosljednu, a ne dezorjentisanu i zbunjujuću politiku"
104 pregleda 53 komentar(a)
Vujica Lazović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Vujica Lazović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 10.09.2016. 11:45h

Crnogorskom društvu trebaju ozbiljni i uspješni ljudi, koji vode stabilnu i dosljednu, a ne dezorjentisanu i zbunjujuću politiku, ocijenio je potpredsjednik Socijaldemokrata (SD), Vujica Lazović.

“Značajno smo doprinijeli da Crna Gora ostvari svoje velike istorijske ciljeve. Obnovili smo nezavisnost. Na pragu smo članstva u NATO”, naveo je Lazović u saopštenju.

Svjesni su, kako je kazao, da Crna Gora treba da se mijenja, ali ne i da se pod izgovorom potrebe za tim promjenama ruši.

Lazović je poručio da su partije koje tradicionalno rade na urušavanju temelja države, ali i one koje su koliko do juče bile sa njima u vlasti, politička prošlost, a SD su budućnost.

“Ovom društvu trebaju ozbiljni i uspješni ljudi, koji vode stabilnu i dosljednu, a ne dezorjentisanu i zbunjujuću politiku. SD želi da stvara, a ne da ruši. Crna Gora mora ići naprijed, dosljedno”, istakao je Lazović.

Bonus video: