DPS: Jedva čekamo izbore, nedostajaće nam SNP

"Jer upravo je SNP ta partija koju bi sunce ogrijalo kada ne bi morala 16. oktobra na provjeru kod birača", saopšteno je iz DPS-a
104 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 08.09.2016. 11:57h

Tvrdnje SNP-a da Demokratska partija socijalista uopšte ne želi da se oktobarski izbori održe ne trpe elementarnu logiku, saopštno je iz DPS-a.

Iz SNP-a je juče saopšteno da je novi plan DPS-a, po svemu sudeći da ta stranka ne samo da ne želi poštene izbore, već ne želi da se oni uopšte i održe.

"Jer upravo je SNP ta partija koju bi sunce ogrijalo kada ne bi morala 16. oktobra na provjeru kod birača. Upravo je SNP ta partija koja je, suočena sa sopstvenim osipanjem i cijepanjem, slamku spasa potražila u zagrljaju dva nova politička subjekta ne bi li na taj način zadržala makar parlamentarni status, prihvatajući ponižavajuću raspodjelu eventualnih poslaničkih mandata sa debitantima u izbornoj trci DEMOS-om i pokretom URA", saopšteno je iz DPS-a.

Ddaju da je upravo SNP ta partija koja je u prethodne dvije decenije, iz izbora u izbore, drastično gubila podršku birača, trpeći poraz za porazom.

"Demokratska partija socijalista, s druge strane, sa nestrpljenjem očekuje oktobarsku provjeru raspoloženja birača, uvjerena u kvalitet svog programa i ljudi koji su garant njegove realizacije. Da odagnamo svaku dilemu rukovodstva SNP-a: DPS je spremna da na izborima 16. oktobra sa svojom izbornom listom odmjeri snage sa svim relevantnim političkim protivnicima. Sa izvjesnom dozom žaljenja prisjetićemo se nekih ranijih vremena i izbornih utakmica na kojima je među ozbiljnim rivalima bila i SNP", zaključili su iz DPS-a.

Bonus video: