Demokrate Bar: Svake izborne godine DPS truje građane klasičnim imaginacijama

"Da je ponekad bajku moguće pretvoriti u stvarnost potvrđuju djela velikog barskog „neimara“ Žarka Pavićevića, koji je bajke za djecu pretvarao u bajke za brACA"
9 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Bar, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Bar, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 07.09.2016. 12:25h

Poslednja u nizu bajki iz poznate zbirke "Barskih bajki" koju izdaju poznati izborni bajkopisci- DPS i sateliti, objavljena i predstavljena ovih dana, pod nazivom "Zlatokosa u tržnom centru" i predstavlja novo "remek djelo" iz nadaleko poznatog stvaralačkog opusa decenijskih "stvoritelja" svega i svačega u barskoj opštini, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore Bar.

"Svake izborne godine, onako doktorski, i hirurški precizno, DPS i sateliti građanima ubrizgavaju priču o sveopštem napretku, trujući građane klasičnim imaginacijama koje su apsolutno nerealne za grad koji godinama uništavan ekonomski i turistički, doživljava totalni privredni kolaps. Postavljamo pitanje - da li je određeno mjesto radnje isto kao u slučaju bajke "Bazen i more", izdanje od prije nekoliko godina, ili će možda i zamišljeni bazen biti na vrhu imaginarnog tržnog centra, još jednog od lažnih obećanja u koja više ne vjeruju ni mala djeca?", navodi se u saopoštenju Demokrata.

Iz ove partije dodaju da Opština Bar grca u dugovima.

"Iz potrebe da se vratimo u realnost, i to zaslugom DPS-a, za građane onu surovu, podsjećamo da opština Bar prema svim podacima grca u dugovima, koji se broje milionima eura dok brojni zaposleni, u lokalnim institucijama i preduzećima, već mjesecima čekaju na isplatu svojih zarada. Da je ponekad bajku moguće pretvoriti u stvarnost potvrđuju djela velikog barskog „neimara“ Žarka Pavićevića, koji je bajke za djecu pretvarao u bajke za brACA. Svi smo preživljavali dramu, brAco i saradnici pratili komediju, a osiromašeni građani tragediju. Trebaju Baru i bazen i tržni centar i još mnogo toga, ali zar nije neumjesno i nepristojno obećavati takve projekte, a zna se da radnici nijesu mjesecima primili platu, da ne mogu spremiti djecu za školu niti prehraniti porodicu? Zar nije jasno u koliko lošem stanju su i država i društvo? Vrijeme je da počnemo da brinemo o tome, Demokrate već itekako brinu!", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: