Slogani Demokrata i DF-a se vrlo malo razlikuju

“Najmanje prava da nas kritikuju zbog našeg slogana 'Mi ili on' imaju oni koji su sjeli za pregovarački sto sa Milom,” kazao je Vučurović
173 pregleda 163 komentar(a)
DF I Demokrate slogan
DF I Demokrate slogan
Ažurirano: 02.09.2016. 06:13h

Demokratski front juče je i zvanično počeo kampanju za parlamentarne izbore pod sloganom “Mi ili on”, koja je usmjerena protiv politike premijera Mila Đukanovića.

Međutim, slogan “Mi ili on” je sličan onom koji od sredine prošle godine koriste Demokrate Alekse Bečića “Mi ili oni, a ne milioni”.

“Ovom porukom Demokrate su 19. 04. 2015. godine otpočele kampanju 'od vrata do vrata'”, osvanulo je juče na Facebook profilu generalnog sekretara stranke Borisa Bogdanovića, sa sloganom “Mi ili oni, a ne milioni” ispisanim na crvenoj pozadini.

Međutim, iz DF-a su poručili da ih ne interesuju kritike na račun slogana.

“Najmanje prava da nas kritikuju zbog našeg slogana 'Mi ili on' imaju oni koji su sjeli za pregovarački sto sa Milom Đukanovićem nakon policijske torture 24. oktobra, jer to ni najmanje ne ide sa navodnom pričom kako su ti isti vodili politiku 'mi ili oni',” rekao je za “Vijesti” portparol Nove i medijskog tima DF-a Jovan Vučurović.

Istakao je da DF vodi najjaču i najbolju kampanju koju je vidjela Crna Gora.

“Poruke koje šaljemo simbioza su našeg ekonomskog programa, novog puta koji nudi DF - Da radi Crna Gora, i svega onoga što je DF radio više od godinu dana u direktnom sudaru sa diktaturom i njegovim režimom. DF ima kontinuitet političkih poruka koje opisuju naš politički put od organizacije protesta do najvažnije poruke - 'Mi ili on'. To su bile poruke - 'Sloboda traži ljude', 'Sloboda ili ništa', 'Do slobode'... Zapravo, nama jedino i pripada da izgovorimo tako krupan slogan - 'Mi ili on', zato što smo zajedno sa građanima Crne Gore vodili i vodimo otvorenu i direktnu borbu protiv Mila Đukanovića i njegove lopovske družine”, rekao je.

DF je juče predstavio prvi promo spot, koji ukazuje da se priča o ulasku u NATO koristi od strane DPS-a kako bi se odvukla pažnja naroda sa ekonomskih problema. Prvi skup DF-a biće održan u ponedjeljak u Nikšiću na platou ispred Sabornog hrama, s početkom 18.30h.

Bonus video: