DPS: Lekić nasio na izmišljotine Danilovića

Iz DPS-a Lekiću poručuju da dva puta provjeri "ono što mu Danilović servira"
20 komentar(a)
Miodrag Lekić, Foto: Zoran Đurić
Miodrag Lekić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 01.09.2016. 12:02h

Miodrag Lekić, uporni a neuspješni pretendent na državničke funkcije, vječiti kandidat i trajni gubitnik - još jednom je javno demonstrirao svoje neznanje doduše, ne svojom voljom, već po nalogu Gorana Danilovića, navode iz DPS-a.

"Ovoga puta počeo je da se bavi biometrijom - temom u koju se baš ni malo ne razumije. Time je praktično nasio na policijsko - propagandne izmišljotine svog zamjenika, koji mu svakim danom vješto preuzima lidersku poziciju i lukavo ga stavlja u situaciju da se guši u brlogu poganog nediplomatskog jezika. Kormilar dvojca Lekić - Danilović, aktuelni ministar policije, svojim besmislenim tezama o ličnim kartama svakodnevno zasmijava stručnu javnost u regionu i šire. Poznati stručnjak za identifikaciona dokumenta, ne zna čak ni osnovnu klasifikaciju ličnih karata. Ili zna a namjerno zamajava javnost, ne bi li nekako, na silu isfabrikovao neku aferu i opravdao svoje prisustvo u Vladi", navodi se u saopštenju DPS-a.

Iz te partije Lekiću poručuju da dva puta provjeri "ono što mu Danilović servira".

"Jer ako ima i zrno ugleda, u šta sumnjamo nakon svih onih pikanterija koje su lideri Fronta o njemu iznosili, poslije ispada, poput ovog jučerašnjeg, i ono će nestati", zaključuju iz DPS-a.

Bonus video: