DF počeo kampanju: "Da radi Crna Gora"

Oni su najavili događaj u Nikšiću u ponedjeljak 5. septembra na Platou ispred Sabornog hrama, u 18:30
161 pregleda 208 komentar(a)
Demokratski front
Demokratski front
Ažurirano: 01.09.2016. 10:27h

Demokratski front zvanično danas počinje kampanju za parlamentarne izbore 16. oktobra i predstavio je glavne propagandne materijale i slogane "Mi ili on" i "Da radi Crna Gora".

"Čitava država će biti u znaku Demokratskog fronta, a na hiljade volontera i aktivista preplaviće ulice svih naših gradova u dosad najjačoj i najozbiljnijoj političkoj kampanji u Crnoj Gori. U našoj kampanji ćemo se fokusirati na razotkrivanje činjenice da je Milo Đukanović Crnu Goru doveo do ivice ekonomskog kolapsa i da sada pričom o ulasku u NATO želi da odvuče pažnju naroda sa ekonomskih problema. To nećemo dozvoliti. Crna Gora Milu više ne može da pruži nijednu jedinu šansu. DF je ujedinjen u cilju da dovede do pravihp romjena i da počne da sprovodi brza i efikasna rešenja iz našeg ekonomskog plana - Da radi Crna Gora. DF je savez ujedinjen u cilju da crnogorsko društvo ozdravi. Poslednjih dana se pod krov DF-a vraćaju svi pravi i iskreni opozicionari i političke organizacije koje žele da zajedno sa nama mijenjaju Crnu Goru", saopštili su iz DF.

Oni su najavili događaj u Nikšiću u ponedjeljak 5. septembra na Platou ispred Sabornog hrama, u 18:30.

"Crna Gora više ne može da čeka. Građani će 16. oktobra birati između pogubne vladavine Mila Đukanović i njegove lopovske družine i novog puta - Da radi Crna Gora!", navode iz DF.

Bonus video: