Kršikapa: Posjeta Vujanovića Kolašinu, najbolji odgovor lokalnom DPS-u

“Neprijatnost koju osjećate zbog podsjećanja na višemilionsku štetu i dugove u kojima ste ostavili opštinu je razumljiva. Ipak bježanje sa Skupštine nije način da se taj osjećaj otkloni"
140 pregleda 12 komentar(a)
Slađana Kršikapa, Foto: Privatna arhiva
Slađana Kršikapa, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 29.08.2016. 14:55h

Izjavom da je došao na Dan opštine Kolašin, uprkos pozivima da odustane od posjete, “poštujući Kolašin” predsjednik Filip Vujanović najbolje je odgovorio lokalnom DPS-u, smatraju u Formu mladih SDP. Kako je kazala Slađana Kršikapa iz te stranke, Vujanović je na taj način naučio svoje partijske kolege u kolašinu kako da poštuju svoj grad.

“Iako nije lijepo da vas drugi uče potrebi poštovanja svog grada, dobro je što je to uradio, jer vi čujete samo partijske direktive. Potvrdio je ono što smo vam mi objasnili dan ranije, da se u nedjelju obilježava Dan opštine, a ne dan vlasti. Poručili smo vam da morate prihvatiti da opština i država postoje i vrijede, čak i kada vi nijeste na vlasti i od toga nemate koristi. Ponavljamo: opština i država pripadaju svima, onima koji su za i onima koji su protiv vlasti, svim građanima a ne samo članovima organizovane kriminalne grupe”, kazala je Kršikapa.

Prema njenim riječima, “umjesto dolaska 11 odbornika DPS je poslala 17 biranih aktivista šaljući tako najjasniju sliku o sebi”. Ružno je, kaže Kršikapa “ što je to i slika grada, ali davno su prošla vremena kada se uoči dolaska uglednih gostiju skrivalo sve što nije lijepo vidjeti”.

“Neprijatnost koju osjećate zbog podsjećanja na višemilionsku štetu i dugove u kojima ste ostavili opštinu je razumljiva. Ipak bježanje sa Skupštine nije način da se taj osjećaj otkloni. Bolje je i za vas i za opštinu da dolazite na sjednice Skupštine i radom pomognete da zajedno otklonimo štetu koju ste napravili i rješavamo problem građana. U suprotnom će vam zbog današnjeg destruktivnog ponašanja sjutra opet biti neprijatno” poručila je članica Foruma mladih SDP kolašinskom DPS.

Bonus video: