Pajović o trošku države ugostio Ilira Metu

U reagovanju se navodi da je “ netačno navedeno da je iz Državnog trezora plaćen sastanak predsjednika Skupštine Darka Pajovića sa preduzetnicima. Prateća fotografija takođe nije povezana sa navodima iz teksta o aktivnostima Skupštine Crne Gore
5 komentar(a)
Darko Pajović, Ilir Meta, Foto: Skupština
Darko Pajović, Ilir Meta, Foto: Skupština
Ažurirano: 25.08.2016. 14:41h

Povodom teksta “Voze i ručaju a kriju zbog čega”, objavljenog u jučerašnjim “Vijestima” reagovali su iz Skupštine Crne Gore.

U reagovanju se navodi da je "netačno navedeno da je iz Državnog trezora plaćen sastanak predsjednika Skupštine Darka Pajovića sa preduzetnicima. Prateća fotografija takođe nije povezana sa navodima iz teksta o aktivnostima Skupštine Crne Gore.

Tačna informacija je da je 11. jula 2016. u Virpazaru upriličena zvanična večera u čast posjete predsjednika parlamenta Albanije Ilira Mete sa saradnicima u Crnoj Gori. Riječ je o uobičajenom protokolarnom događaju prilikom posjeta najviših državnih funkcionera iz inostranstva. O ovom događaju je javnost bila upoznata, a dostupnost informacija sa analitičkih kartica omogućava precizan uvid u iznos i opravdanost korišćenja budžetskih sredstava. Kada je riječ o radnom doručku sa preduzetnicama Virpazara, on je organizovan 12 dana kasnije i to bez troškova po Skupštinu i crnogorske poreske obveznike”, navodi se u reagovanju.

Bonus video: