Bajčetić: Učinak bivših opozicionara ravan nuli

"Ovakva neodgovornost neshvatljiva je nama iz Demokratskog Fronta koji smo, kao odbornici u Skupštini Glavnog grada, otkrili više nepravilnosti u radu javnih preduzeća nego kontrolori iz bivše trojke zajedno u čitavoj Crnoj Gori"
63 pregleda 25 komentar(a)
NIkola Bajčetić, Foto: Boris Pejović
NIkola Bajčetić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.08.2016. 14:55h

"Učinak bivših opozicionara, koji su po ‘dubini’ ušli u institucije i javna preduzeća Glavnog grada, ravan je nuli. Više od dva mjeseca traje ta ljubav između DPS, SD, Demosa, Pozitivne, URE i SDP-a, ali nije se desilo ništa od onoga što su obećali i zbog čega su navodno ušli u tu priču. Jedini glas od ,,dubinaša’’ stigao je od izvjesnog Vladislava Dajkovića koji se ni manje ni više pohvalio da više od dva mjeseca nije dolazio na posao, jer mu, kaže, ne daju sto, stolicu i kancelariju" saopštio jeNikole Bajčetića, odbornika DF u SO Podgorica.

Bajčetić je naglasio da je smiješno je da se ,,kontrolor'' oglašava puna dva mjeseca nakon što je imenovan u Bord direktora na period do oktobarskih izbora, i to kako kaže ne zbog neke otkrivene zloupotrebe "nego da javnost obavijesti kako nije dolazio na posao ali je zato primao platu, u maniru kadrova DPS".

"I ranije smo upozoravali bivšu opoziciju i njihove ''kontrolore'' da rekonstrukcija Đukanovićevog kabineta neće doprinijeti održavanju fer i slobodnih izbora, ali smo računali da će makar neki trud biti uložen. Iz ovoga primjera vidimo da je ovaj aranžman samo pokušaj uhlebljenja partijskih kadrova. Ovakva neodgovornost neshvatljiva je nama iz Demokratskog Fronta koji smo, kao odbornici u Skupštini Glavnog grada, otkrili više nepravilnosti u radu javnih preduzeća nego kontrolori iz bivše trojke zajedno u čitavoj Crnoj Gori" saopštio je Bajčetić.

On je dodao da žele da poruče simpatizerima Demosa da se vrate kući u DF.

"Crna Gora nema vremena da čeka ni jedan dan, a kamoli šezdeset, već mora da počne da radi odmah nakon 16.oktobra i naše pobjede na izborima. Vlada DF će uvesti odgovoran odnos prema poslu u kojem neće biti mjesta za partijska zapošljavanja, i gdje se neće tolerisati bezrazložno odsustvo sa posla od dva mjeseca" zaključio je Bajčetić.

Bonus video: