Pajović: Potreban snažan zaokret u ekonomiji

“Prekid sa dosadašnjom praksom neoliberalne ekonomije i prelazak na snažniju podršku države ekonomskim procesima je naš cilj ali i obaveza prema građanima", naveo je Pajović
42 komentar(a)
Darko Pajović, Pozitivna, Foto: Pozitivna Crna Gora
Darko Pajović, Pozitivna, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 06.08.2016. 17:44h

Pozitivna Crna Gora je pokazala da zna da sačuva stabilnost države i da zna i umije da radi za interese države, saopšteno je iz te partije..

“Nakon dva mjeseca u vlasti rezultati govore više od bilo kojih riječi. Ali naši rezultati čine neradnike iz medijskih stranaka nesretnim i ljutim. Smeta im što smo sa građanima, jer vi i vaši problemi njih ne zanimate. Njih jedino zanimaju tenderi za petrovačke plaže nebili kako još koji milion namakli prije izbora, nadaju se novoj prodaji crnogorskih zastava kako bi još jednom zaradili na vašem patriotizmu, a u međuvremenu im smeta i što smo zaštili Nacionalne parkove jer će nelegalni objekti morati da se uklone iz naših prirodnih dragulja. Smeta im jer su sami nelegalno gradili, samo to ne smiju da vam kažu. Kao ni to da nisu bili sposobni a iskreno i ne znaju, da rade posao zbog koga su ušli u vladu. Isti onu koju su htjeli da ruše prije 27. janura, a onda požurili da uđu u što većem broju po dubini i širini, a sada ne znaju sto ce sami sa sobom,” istakao je predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović na tribini održanoj na Žabljaku.

“I je l' takvi treba da nam vode državu? Ja vam vrlo jasno kažem ne! Pozitivna je od osnivanja snažno podržala spoljnopolitičku orijentaciju naše države, ali ne i dosadašnju ekonomsku politiku.” dodao je Pajović.

On je naveo da je nužan snažan zaokret u ekonomiji.

“Prekid sa dosadašnjom praksom neoliberalne ekonomije i prelazak na snažniju podršku države ekonomskim procesima je naš cilj ali i obaveza prema građanima. Takozvani koncept slobodnog tržišta je ostavio teške posljedice i najbolje to osjećaju građani po svojim novčanicima. Društvo razvijaju pojedinci i partije koje imaju integritet, čvrstu vjeru i energiju da ostvare promjene u korist države i drustva. I znajte da je stasala jedna nova Crna Gora. Crna Gora koja zna i umije, Crna Gora koja je hrabra, Crna Gora koja se ne da prevariti sa politickim penzionerima, Crna Gora koja hoce da radi za dobro svakog gradjanina.”, zaključio je Pajović.

Na tribini su govorili i predsjednik OO Pozitivne iz Žabljaka Mirceta Tomčić i član GO Željko Ćosović.

Bonus video: