Mandić: Bolje da pojedini budu dio velikog DF-a, nego da rasipaju energiju

"Mi jedini možemo obezbijediti potreban broj članova biračkih odbora na svakom biračkom mjestu u Crnoj Gori i formirati više od hiljadu mini štabova koji će kontrolisati izborni proces"
73 komentar(a)
Andrija Mandić, Foto: Zoran Đurić
Andrija Mandić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.08.2016. 10:15h

Član Predsjedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić pozvao je opozicione stranke da se priključe tom politčkom savezu i da na parlamentarnim izborima, zakazanim za 16. oktobar, nastupe zajedno.

"Demokratski front je otvoren za antirežimske organizacije i pojedince koji žele da se Crna Gora promijeni. Zainteresovani smo da sa takvima radimo zajedno i uvjerimo ih da je bolje da budu organski dio velikog i moćnog DF-a nego da rasipaju energiju sa skromnim organizacijama koje ne mogu da zadovolje elementarne uslove kvalitetnog izbornog nastupa", rekao je za Pobjedu Mandić.

On je kazao da su svi u Crnoj Gori svjedoci da DF dve radi organizovano, planski i konkretno.

"Svaki potez je jasan, dobro vidljiv i razumljiv građanima. Mi smo moćan politički savez koji je na slozi, razumijevanju i konkretnosti stranaka članica izgradio pošten ortački odnos među različitim političkim subjektima. Kada smo osnovali DF uspostavili smo jasne proporcije na osnovu kojih smo sastavljali poslaničku listu DF-a. Nadležni stranački organi konstituenata će do zakonom predviđenog roka donijeti neophodne odluke vezano za izbore i poslaničke liste", rekao je Mandić.

Lider Nove sprske demokratije je ocijenio da je DF najpodesnija opoziciona politička snaga kojom se može smijeniti totalitarni režim.

"Hiljade naših članova će u izbornoj kampanji preplaviti sve trgove ovdašnjih gradova, napuniti sportske hale i druga mjesta javnog okupljanja šaljući jasnu poruku da je DPS partija prošlosti. Mi jedini možemo obezbijediti potreban broj članova biračkih odbora na svakom biračkom mjestu u Crnoj Gori i formirati više od hiljadu mini štabova koji će kontrolisati izborni proces. Posljednja godina u kojoj nas nisu mogli slomiti udari spolja i iznutra, je od DF-a napravila moćnu političku leguru sastavljenu od najčvršćih materijala koja će u oktobru do nogu potući ovaj truli i padu sklon režim", naveo je Mandić.

Bonus video: