Podgorička URA: Građani opet obmanuti, Vuković zbog nesposobnosti priča o prošlosti

"Vuković ne prestaje da zasmijava racionalnu javnost. I to pričama o povampirenim „neprijateljima iz 1918.“ koji i dalje žele da okupiraju Crnu Goru, o državnom uređenju i statusu na šta je tačka stavljena prije više od deceniju"
2753 pregleda 5 komentar(a)
GP URA Podgorica, Foto: GP URA PODGORICA
GP URA Podgorica, Foto: GP URA PODGORICA
Ažurirano: 17.12.2018. 08:36h

Koliko je efikasna bivša, ali i kontinuirana vlast DPS-a u Podgorici, najbolje oslikava bulevar kroz Donju goricu koji vjerovatno neće biti završen ni do marta naredne godine, i ako je to drugo probijanje roka za izgradnju svega nekoliko kilometara bulevara, saopštio je danas Esko Muratović iz podgoričkog odbora Građanskog pokreta URA.

„Umjesto da se izvini građanima koji koriste ovu prometnu saobraćajnicu svakog dana a koje izdaje strpljenje zbog gužvi koje se prave na tom putu, nadahnuti romantičar, aktuelni gradonačelnik Podgorice, Ivan Vuković ne prestaje da zasmijava racionalnu javnost. I to pričama o povampirenim „neprijateljima iz 1918.“ koji i dalje žele da okupiraju Crnu Goru, o državnom uređenju i statusu na šta je tačka stavljena prije više od deceniju, o spomenicima kojima bi da nadomjesti sve ono što građani Podgorice kao glavnog grada nemaju u 21. vijeku i 2018. godini“, ističe Muratović.

Tvrdi da gradonačelnik Ivan Vuković poseže za ovakvim stvarima i pričama u nedostatku i nesposobnosti da ponudi rješenja i nove stvari građanima Podgorice.

„I zato umjesto da presijeca vrpce infrastrukturnih projekata započetih čak i godinama unazad i građanima ponudi nove servise, gospodin Vuković nastavlja da živi na početku prošloga vijeka ne osjećajući savremeni trenutak i istinske probleme svih građana Podgorice“, zaključuje Muratović u saopštenju.

Bonus video: