Bošnjačka stranka će samostalno nastupiti na parlamentarnim izborima

U saopštenju se dodaje da su koordinatori za rad opštinskih odbora podnijeli izvještaj članovima Glavnog odbora o aktuelnom stanju
5 komentar(a)
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka
Ažurirano: 31.07.2016. 15:45h

Glavni odbor Bošnjačke stranke (BS) jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na oktobarskim parlamentarnim izborima 2016. godine, saopšteno je iz ove partije.

To je odlučeno na trećoj redovnoj sjednici Glavnog odbora Bošnjačke stranke, koja je održana danas u Rožajama.

"Takođe, Glavni odbor je odlučio da se u sastav Centralnog izbornog štaba nađu: Rafet Husović, predsjednik, kao i Kemal Purišić, Munib Ličina, Osman Nurković, Nedžad Drešević, Suljo Mustafić, Almer Kalač, Asmir Pepić, Mersudin Gredić, Kenana Strujić, Ejup Nurković, Husein Kurtagić, Amer Nokić, Enesa Rastoder, Adnan Muhović, Abidin Musić, Rešad Sijarić, Orhan Šahmanović, Šelja Bektešević, Haris Ramović, Muamer Raščić, Admir Adrović i Sead Šahman. Ranije je predsjedništvo donijelo odluku o formiranju timova za izbornu kampanju, i to: tim za izradu izbornog programa/platforme kojim će koordinirati Damir Gutić, logistički tim kojim će rukovoditi Osman Nurković, medijski tim koji će predvoditi Suljo Mustafić, te tim za marketing kojim će koordinirati Admir Adrović", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su koordinatori za rad opštinskih odbora podnijeli izvještaj članovima Glavnog odbora o aktuelnom stanju.

Bonus video: